Šta je to ID Microsoft usluga na mreži?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Online Services ID i lozinku generiše za vas administrator nalog pomoću Veb lokacije na mreži Microsoft Office pretplatu administracije. Da biste pristupili ovoj Veb lokaciji, morate imati pretplatu na Microsoft Office 365. Ako nemate Microsoft Online Services ID i lozinku, obratite se administratoru.

Kada instalirate Microsoft Office Professional Plus, morate uneti na Microsoft Online Services ID i lozinku za aktiviranje licence i da biste održali punu funkcionalnost proizvoda. Ako ne uspete da aktivirate i održavanje licencu, Office programe idite u režimu smanjene funkcionalnosti posle 30 dana licence ne proverava.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×