Šta je okno filtera za liste i biblioteke?

Šta je okno filtera za liste i biblioteke?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U okno filteri može pomoći da pronađete na datoteke ili stavke liste koju tražite. Kada napravite izbor filtera, stavke koje se ne podudaraju se uklanjaju iz liste prikazan na stranici.

Ažurirani oktobar 16, 2018

Otvaranje okna filtera

Kliknite na ikonu filtera Ikona "Filter" u gornjem desnom uglu liste ili biblioteke da biste otvorili okno "filter". Filteri vidite zasnivaju se na stavki na listi trenutno u prikazu.

Za biblioteke dokumenata, možete da filtrirate nedavno korišćene datoteke samo za prikaz datoteka uređivani jednu ili više osoba ili prikaz samo datoteke određenog tipa, kao što su Word dokumente i PowerPoint slajdova.

Ako kolona su zasnovani na Kontrolisani metapodaci termin hijerarhije, možete da filtrirate na nadređenu uslove, kao i jedne stavke. Prvo 140 uslovima prikazuju u oknu filteri.

Postavke filtera

Kada ste filtrirali listu ili biblioteku i želite da biste se vratili na mesto gde ste počeli, kliknite na ikonu Obriši filter Ikona "Obriši filter" u gornjem desnom uglu okna filtera.

Kako funkcioniše u okno filteri zajedno sa zaglavljima kolona i prikaza

Okno "Filteri" radi zajedno sa SharePoint funkcije možda već poznajete kao zaglavlja kolona i prikaza. U zavisnosti od tipa kolone, možda ćete videti filtere da biste postavili sa padajuće liste zaglavlja kolone ili kliknite na dugme Filtriraj po da biste otvorili okno "filter". Filteri izabran u meniju zaglavlje kolone i prikazali na okno "filter". I to funkcioniše na isti način unazad. Izbore na okno "filter" Prikaži u izbori filtera zaglavlje kolone.

Izaberite stavku Filtriraj po da biste otvorili tablu za filtriranje

Prikazi omogućavaju da biste sačuvali izbore filtera.

Kliknite na dugme Sačuvaj i sačuvate novi ili ažurirani prikaz

Dodatna pomoć za liste i biblioteke

Pomoći za SharePoint sadrži mnogo više članaka koji pokriva Dokumenti i biblioteke i podataka i liste.

Ne vidite svoj odgovor? Postavite pitanje na SharePoint Online forumu u Microsoft zajednicu

Obratite se IT sektor ili administratoru dodatnu pomoć za određenu vaše organizacije. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×