Šta je novo u usluzi SharePoint online

Šta je novo u usluzi SharePoint online

SharePoint Online, kao deo Office 365, kontinuirano je poboljšano. SharePoint centar za pomoć se takođe neprekidno ažurira najnovijim promenama. Ispod su neki drugi resursi koji su novi.

Praжenje najnovijih ispravki

SharePoint puta MAP Pitstop – sveobuhvatan, konsolidovani nalog za ponovno prijavljivanje za sve stvari SharePoint kako bi vas sve ažurili uključivanjem kompanjona podcast epizode Intrazona.

Pročitajte blog SharePoint Community za svaki put da biste naučili najbolje prakse, vesti i trendove direktno iz SharePoint tima.

Office blog pokriva ispravke za Office 365. Takođe pročitajte kako ispravke omogućavaju novim scenarijima za druge. SharePoint kategorija filtrira Office blog tako da objavljuje samo SharePoint.

Microsoft 365 Vodič

Microsoft 365 put je zvanična lokacija za Microsoft 365 ispravke i promene, uključujući Office 365. Pogledajte šta je u razvoju, iskotrljajući se i lansira.

Za administratore

Administratori i IT profesionalci trebalo bi da čitaju boravak na vrhu Office 365 promena koje pokrivaju kako se konfigurišu ažuriranje poruka isporučenim kroz Microsoft 365 centar administracije.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×