Šta je novo u sistemu SharePoint Online

Šta je novo u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint Online, kao deo Office 365, je kontinuirano poboljšan. U SharePoint centar za pomoć se takođe kontinuirano ažurira sa najnovijim promenama. Slede neki drugi resursi na novo.

Praćenje najnovijih ispravki

Zaustavljanje me SharePoint plan - sveobuhvatnog, konsolidovani rekapitulaciju za sve SharePoint da budete u toku uključujući pratilac podkast epizodu The Intrazone.

Čitanje SharePoint Blog zajednice bilo kom trenutku da biste saznali najbolje prakse vesti i trendove direktno od tima u sistemu SharePoint.

Office Blog pokriva ispravke za Office 365. Takođe, pročitajte kako ispravke omogućite nove scenariji za druge. SharePoint kategorije filtrira Office Blog na objavljene poruke o SharePoint samo.

Microsoft 365 plan

Microsoft 365 vodič je zvanična lokacija za Microsoft 365 ispravkama i promenama, uključujući Office 365. Pogledajte šta je to u razvoju, snima i pokrenuta.

Za administratore

Administratorima i IT stručnjacima, trebalo bi da pročitate ostajanje na vrhu Office 365 promene koji pokriva kako da konfigurišete ažuriranje poruka isporučena kroz Office 365 centar administracije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×