Šta je novo u pristupačnosti za PowerPoint

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Posvećeni smo tome da Office 365 aplikacije budu pristupačan po dizajnu na svim uređajima, tako da

 • osobe sa umanjenim sposobnostima mogu da komuniciraju, iskoriste i prave sadržaj na bilo kom uređaju.

 • Svi mogu lako da prave sadržaj koji je pristupačan.

U ovom članku delimo nekih istaknutih stavki iz najnovije ispravke na putu da bi PowerPoint 2016 za Windows bolje za klijente koji koristite tastaturu ili pomoćne tehnologije. Dobrodošli povratne informacije kako bismo mogli nastaviti da biste poboljšali PowerPoint za svakoga.

Smo PowerPoint dosledan i pouzdan pomoću čitača ekrana i omogućili smo dublji i ostvarite funkcija pristup pomoću čitača ekrana. Trudimo da bi lakšim i efikasnijim autor i pročitajte beleške govornika i slajdova. Ovo uključuje osnove kao pouzdanu visokog kontrasta čak i u menije i galerijama i čitača ekrana rad na tekstu, stilovi, i liste. Takođe uključuje funkcije kao što su za proveru, praćenje promena, komentare i koautorstva.

Da biste saznali kako da koristite ove funkcije pomoću čitača ekrana i na tastaturi, kliknite na ikonu programa PowerPoint na Office centar za pristupačnost.

Ispravke za novembar 2016.

Evo nekih istaknutih stavki novembar 2016 ispravke programa PowerPoint 2016 za Windows. Naš poboljšanja pristupačnosti pratite industrijske standarde i može da koristi sve pomoćne tehnologije.

Napomena : Ako želite da bude među prvim da pristupite ovim poboljšanja, pridružite se Iznutra Office program.

Savet : Da biste dobili punu korist od ovih poboljšanja, preporučujemo da ažuriranja operativnog sistema Windows 10 godišnjicu narator.

Čitač ekrana i na tastaturi interakcije

Unapredili iskustvo u radu sa osnovne zadatke kao što su Navigacija pomoću tastature i oblikovanje teksta.

 • Koristite čitač ekrana i tastaturu za kretanje, čitanje, uređivanje i prikazivanje slajdova.

 • Potpun pristup svim funkcijama, tastature pomoću tastera F6, Tab i strelica, RAZMAKNICA i Enter, i tasterske prečice.

 • Vidljivi indikatori fokus tastature.

 • Čitači ekrana koristite standardne matematičke reči dok čitate ili uređujete jednačinu.

Visoki kontrast

Ova ispravka obuhvata bolje kompatibilnost sa postavke visokog kontrasta.

 • Tekst oblikovanja i pozadina stranice sada uporedite odabrane postavke za visoki kontrast.

 • Komande na traci, ikona i galerija sadržaj takođe podudaraju na visoki kontrast postavka bolje.

Kreiranje pristupačnih

 • Mnoge popularne Office predloške su sada pristupačnih. Pronaći ćete dostupne predloške za izveštaje, prezentacije, naslovne strane, čak i nastavi. Da biste koristili predložaka iz programa Word, Excel ili PowerPoint, samo tražite „Dostupne predloške” u polju potražite predloške na mreži .

 • Kontrast boje za PowerPoint slajdove dokumente ispunjava smernice za pristupačnost za tekst, stilovi i objekte podrazumevano.

 • Pokretanje kontrolora pristupačnosti izborom dugmeta na kartici " Redigovanje " na traci.

 • Proverite slajdove pristupačniji tako što ćete pratiti korake da biste popravili uputstva koja odgovaraju komande na traci.

Čuvanje ili izvoz u PDF formatu

 • Pojedinačne slajdove ispravno označen za konverziju u PDF formatu.

 • Ispravne oznake sada je dodata na naslovnom slajdu zaglavlja i pratite slajdove.

 • Ispravno oznake hiperveze.

 • Poboljšajte označavanja za zaglavlja tabele.

 • Ispravno oznake sa znakovima za nabrajanje i numerisanim listama. Ova grupa obuhvata ugnežđene liste.

 • Označavanje dokumenata pomoću jezika atribut.

Pomoćni natpisi reprodukcija

Reprodukcije za video zapise koji imaju pomoćne natpise. Da biste saznali više, pogledajte Funkcije pristupačnosti u reprodukovanju video zapisa u programu PowerPoint.

Dva audio zapisa za jezik i audio opis

Osobe možete da izaberete koji audio zapisa da reprodukujete video zapise sa dva audio zapisa, kao što su oni sa drugim jezicima i audio opis.

Želimo da čujemo vaše mišljenje

Dobrodošli povratne informacije.

Želimo da volite rad sa programom PowerPoint. Ako imate predlog o pravljenju PowerPoint korisnijim za osobe sa umanjenim sposobnostima, dajte nam povratne informacije ili glasanje u PowerPoint korisnika glas Forum.

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×