Šta je novo u pristupačnost za SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prioritet je da bi SharePoint Online jednostavnim za korišćenje odaziva i pristupačnih osobama sve mogućnosti. Sluљali smo te osobe koje koriste SharePoint Onlinei izvršili poboljšanja na osnovu vaše povratne informacije.

U avgust 2016, možemo obezbeđeni ispravku na poboljšanja smo isporučena u prvoj polovini godine. Ovo obuhvata SharePoint početak, biblioteke dokumenata, stranicu sadržaj lokacije i SharePoint Online mobilne aplikacije za iOS.

2017 januar želite da bismo vam ispravku na napredak od tada i najavljuju nove stranice za kreiranje i objavljivanje, bolje za navigaciju i autorizacije za lokacije tima, nove kreiranja čarobnjaka za kreiranje lokacija, a dizajn liste. Takođe smo razvijenu naše mobilni nudi da uključite SharePoint mobilne aplikacije za Android uređaje i Windows Phone uređaje.

 Liste

Ponovo dizajnirane SharePoint Online liste olakšavaju osobama za saradnju na strukturiranih podataka direktno na lokaciji tima da biste pomogli timu organizovanje sadržaja. Nismo primenjuje poboljšanja iz biblioteke dokumenata na novo iskustvo liste. Takođe smo zamenjuje trake Komandna traka koja nudi samo komande koje su važne za trenutni zadatak. Komandna traka omogućava Dodavanje ili uređivanje stavki liste i kreiranje Microsoft Flows ili Power aplikacije.

Ažurirane liste vam dve opcije za uređivanje: uređivanje na cele stranice ili samo stavku Uređivanje detalja bez napuštanja programa na listi.

Poboljšanja pristupačnosti uključuju:

 • Tasterske prečice za sve funkcije glavne liste, uključujući prečice (SHIFT + F10) za detalje o meni. Pritisnite na znak pitanja "?" da biste pregledali kompletnu listu prečice.

 • Nagore i nadole tastere sa strelicama kretanje između stavki liste. Nalevo i nadesno tasteri služe za kretanje između kolona.

 • Radnja potvrde kada ste ažurirali polja stavki liste.

 • Fokus daje gde ste bili kada završite rad na listi i izlaz tako da vi ne morate da biste počeli sa vrha stranice.

Saznajte više o listama u sistemu SharePoint Online, uključujući i integracija sa protokom i aplikacije Power.

Kreiranje lokacije

Kada je reč o upravljanju informacijama i izgradnju poslovnih aplikacija, uključivanje ljudi na SharePoint Online lokacije tima – da biste kreirali multimedijalne članaka, upravljanje dokumentima, praćenje podataka na listama i još mnogo toga. Korisnici mogu da kreiraju lokacije tima SharePoint Online povezan sa Office 365 grupama tako što ćete kliknuti na dugme kreiranje lokacija na matičnoj stranici SharePoint u sistemu Office 365. Dva koraka čarobnjaka Kreiranje će nestati sa desne strane da biste omogućili korisnicima da kreiraju lokacije koje su javni ili privatni i da biste uneli vlasnici i članovi na lokaciju. Na lokaciji tima SharePoint Online je obezbeđenu i spremni za korišćenje u sekundi.

Poboljšanja pristupačnosti uključuju:

 • Jedno odredište za kreiranje lokacija, gde možete da postavite na njihov nivo privatnosti, postavite svoje klasifikacija i dodajte vlasnike i članove.

 • Tipovi odgovarajuća polja i oznake koje obezbeđuju detalje o korisnicima čitač ekrana na svako polje je i kako da ga koristite.

Saznajte više o kreiranja nove lokacije u sistemu SharePoint Online.

Lokacija tima

Lokacije tima omogućava deljenje i komunikaciju u okviru tima i širom organizacije. Oni pružaju sadržaj, informacijama i aplikacijama koje vam se oslanjaju na. Ažuriranje lokacija tima počinje matičnoj stranici fokusirani na najbitniji sadržaja u tim. Novo iskustvo održava laku navigaciju da biste u tim liste, biblioteke, stranice, podlokacija i aplikacije. Matična stranica pruža brz pristup grupe Outlook razgovore.

Poboljšanja pristupačnosti uključuju:

 • Pomerite se kretanje kroz glavne delove pomoću rezervisane tabulatore.

 • Kreiranje biblioteke i liste lako i na licu mesta. Možete da uređujete i leve navigacije elemente, informacije o lokaciji i dozvole za lokaciju.

  Nova lokacija tima je na jednom mestu: ne morate da biste otišli zasebnoj stranici brinuti važnih zadataka.

 • Najbolji način iskoristite nove pristupačnih SharePoint Online stranice za kreiranje iskustvo za uređivanje i prikazivanje matičnu stranicu.

Saznajte više o nove lokacije tima iskustvo u sistemu SharePoint Online.

SharePoint Online za kreiranje stranica

Nismo upoznali nove stranice za kreiranje i objavljivanje iskustva će vam pomoći da kreirate privlačne stranice koje su odaziva, mobilni i lako da delite sa timom i organizaciji. Stranica na SharePoint lokaciji se lako autor brzo i oni podržavaju obogaćeni multimedijalnih sadržaja. Najvažnije, smo da li stranica lokacije su dostupni za čitanje i kreiranje.

Stranica na SharePoint lokaciji su napravljeni sa web segmentima koji možete da prilagodite prema svojim potrebama. Možete da dodate dokumente, video zapise, slike, lokacija aktivnosti, Yammer feedove i još mnogo toga. Pored toga, tako što ćete koristiti u okviru SharePoint, projektantima da napravite prilagođeni Veb segmenti koji će se pojaviti desno u okviru sa alatkama.

Stranice su sjajan način za komunikaciju i deljenje ideje – kao što su izveštaji statusa i putovanja, uputstvima spisima, znate pre nego što-ti-poneti vođice i najčešća pitanja.

Poboljšanja pristupačnosti uključuju:

 • Obeležja i naslovi za laku navigaciju preko većih oblasti stranice.

 • Web segment fokus zone da biste olakšali podešavanje i uređivanje Veb segmenta. U režimu za uređivanje, samo pritisnite taster Enter da biste otišli u Veb segment, a zatim koristite tastere karticu i strelica za kretanje kroz Veb segment.

 • Tasterske prečice u uređivač obogaćenog teksta vam omogućavaju da pređete na komandnoj traci i izvršavanje uobičajenih komande tekst kao što je podebljano, kurziv, podvučeno i tako dalje.

 • Fokus se automatski odlazi do polje natpis kada dodajete slike ili video web segmenata pokušavate da biste dodali alternativni tekst opise slike da.

 • Stranica za kreiranje automatski potvrđuje radnje koje možete izvršiti kada ažurirate svojstva Veb segmenta, koristite komande uređivač obogaćenog teksta i tako dalje. Vi ne morate da ponovo radnju.

Više informacija o stranici za kreiranje utisak pri radu u sistemu SharePoint Online.

SharePoint mobilne aplikacije za Android i Windows Phone

Sa ovom izdanju smo isporučena prve nikada SharePoint mobilne aplikacije za Android uređaje i Windows Phone. Nismo testirali oba da biste se uverili da njegove izvorne iskustva su pristupačne i od koristi. Aplikacija pruža brz pristup SharePoint lokacijama tima, organizacija portala i resurse, pretrage sistema SharePoint i prikaz u osobama sa kojima sarađujete na čemu rade.

Saznajte više o SharePoint mobilne aplikacije za Android i Windows Phone..

SharePoint kod kuće

SharePoint početak je portal da biste se kretali intranetu, možete da pronađete lokacije možete da koristite brzo i lako. Početak pomaže uhvatite aktivnosti preko lokacije. Funkcije pristupačnosti poboljšane uključuju:

 • Obeležja i naslovi za laku navigaciju preko većih oblasti stranice.

 • "Pretraga tokom kucanja" iskustvo obaveštenja ekrana čitaoci kada on pronađe odgovarajući sadržaj.

 • Poboljšana navigacija koja vam omogućava da koristite JAWS komandi za tabele ili tastere sa strelicama.

Saznajte više o novu SharePoint Online početak u Budućnosti SharePoint.

Biblioteke dokumenata

Koriste više od bilo koje druge funkcije u sistemu SharePoint biblioteke dokumenata. To je lakše da biste kreirali novu fasciklu i otpremite datoteke u pregledaču. Na traci je zamenjena trim Komandna traka koja sadrži inteligentna komande koje su važne za zadatke nadohvat ruke. Komandna traka omogućava vam da PIN-a dokumenata na vrhu, kopiranje i premeštanje datoteka i uvoz datoteke iz drugih biblioteka tako što ćete dodati veze.

Druga poboljšanja pristupačnosti uključuju:

 • Obeležja i naslovi za laku navigaciju.

 • Tasterske prečice za sve funkcije glavni dokument, uključujući prečice (SHIFT + F10) za detalje o meni. Pritiskanje na znak pitanja "?" omogućava vam da pretražujete kompletnu listu prečice.

 • Datoteka i fascikli za navigaciju koji je kao istraživača datoteka. Koristite nagore i strelica nadole tasteri za kretanje između datoteka, imate čitač ekrana, pročitajte članak ime datoteke i tip datoteke i koristite tastere nalevo i nadesno da biste se kretali između kolona.

 • Otpremite napredak objave i druge radnje potvrde.

 • Fokus vraća gde ste bili, tako da vi ne morate da biste počeli sa vrha stranice.

Saznajte više o u sistemu SharePoint Online biblioteke dokumenata.

Stranicu sadržaj lokacije

SharePoint Online lokacija sadržaj stranice – koji pomaže vlasnici lokacija, članovi i posetioci bolje razumeli aktivnosti javljanja unutar svake lokacije – ažuriran. Osvežite stranicu nudi bolji uvid u aktivnost lokacije i sadržaj koji se prikazuje najčešće.

Poboljšanja pristupačnosti uključuju:

 • Mape lokacije koja se lako da biste se kretali.

 • Saveti za korišćenje lakše i efikasnije.

 • Pristup za dodavanje liste, biblioteke dokumenata, podlokacija i aplikacije.

 • Navigacija komande koje su isti kao oni za nove biblioteke dokumenata. Možete da koristite nagore i nadole tastere sa strelicama da biste se kretali između stavki, i levo i strelica nadesno da biste se kretali između kolona.

SharePoint Online aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Smo isporučili prve nikada SharePoint Online aplikaciji za mobilne uređaje za iOS. Testira da biste se uverili da njegove izvorne iskustva su pristupačne i od koristi pre svoje puno izdanje, aplikaciju pruža brz pristup SharePoint Online lokacije tima, organizacija portala i resurse i čak i prikaz u osobama sa kojima sarađujete na čemu rade.

Saznajte više o SharePoint Online mobilne aplikacije za iOS na intranetu vaše unutra – mobilne aplikacije za iOS SharePoint sada je dostupna.

Pomoć i članci podršku za pristupačnost

Sve naše nove funkcije su člankom članke podrške pristupačnosti koje pomažu osobama idite i koriste čitače ekrana sa SharePoint Online.

Idite u Office centru za pristupačnosti kliknite na vezu ikonu SharePoint. Ona će vas odvesti nadesno da biste veze.

Pomoć i članci podršku za pristupačnost

Sve naše nove funkcije su člankom članke podrške pristupačnosti koje pomažu osobama idite i koriste čitače ekrana sa SharePoint Online.

Idite u Office centru za pristupačnosti kliknite na ikonu za SharePoint. Treba vam treba pomoć veze.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razgovara

Kod korporacije Microsoft, zadatak je da osposobim svaka osoba i organizacije na svetu da postignete još mnogo toga. Posvećeni smo vođenja sjajno iskustvo za osobe sa umanjenim sposobnostima.

Ako imate povratne informacije da nude ili zahteve za da biste nas, Savetujemo vam da biste nas obavestili putem Microsoft pristupačnost Forum.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×