Šta je dugme „Microsoft Office“ i gde se ono nalazi?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dugme "Microsoft Office" koristi isključivo u Microsoft Office 2007 verzije sledećim programima: Word, Excel, PowerPoint, Access i Outlook (u za pisanje i čitanje windows). Koristi se u bilo kom prethodni ili sledeći verzija sistema Microsoft Office. Sve smernice koje sadrže reference na dugme Microsoft Office važi samo za Office 2007.

U verziji sistema Office 2007 navedenih programa sistema Office, meni " datoteka " zamenjuje se Dugme Office Slika Office dugmeta .

Šta želite da saznate?

Gde se nalazi na dugme Office?

Šta mogu da vidim kada kliknem na dugme Office?

Gde se nalazi komanda "Opcije"?

Zašto ne trepnu dugme "Office"?

Kako da prilagodim na listi nedavno korišćenih datoteka?

Kada mogu da vidim dugme "Office" u programu Outlook?

Gde se nalazi na dugme Office?

Dugme "Office" Slika Office dugmeta se nalazi u gornjem levom uglu sledeće Microsoft Office 2007 programe: Word, Excel, PowerPoint, Access i Outlook (u za pisanje i čitanje windows).

Strelica koja pokazuje na dugme „Office“

Vrh stranice

Šta mogu da vidim kada kliknem na dugme Office?

Kada kliknete na Dugme "Office" Slika Office dugmeta , videćete iste osnovne komande dostupne u meniju datoteka u starijim izdanjima sistema Microsoft Office da otvorite, sačuvate i odštampate datoteku.

Dugme „Microsoft Office“ sa otvorenim menijem

Međutim, u sistemu Office 2007 izdanje je sada dostupno više komandi, poput komande Priprema i Objavi. Na primer, kada u programima Word, Excel i PowerPoint postavite pokazivač na stavku Priprema, a zatim izaberete stavku Proveri dokument, možete da proverite da li u datoteci postoje skriveni metapodaci ili lične informacije.

Vrh stranice

Gde se nalazi komanda "Opcije"?

Kada kliknete na Dugme "Office" Slika Office dugmeta , takođe možete da vidite na novu lokaciju gde možete da postavite željene opcije. Komande " Opcije " u meniju " Alatke " je premeštena da bude u okviru Dugmeta "Office" Slika Office dugmeta . Na novu lokaciju za komandu " Opcije " je u donjem desnom uglu u okviru Opcije programa Word, Opcije programa Excel, PowerPoint opcijeili Access opcije. Sledeća slika prikazuje lokaciju u programu Microsoft Office Excel 2007. Dugme „Opcije programa Excel“ .

Vrh stranice

Zašto ne trepnu dugme "Office"?

Dugme "Office" Slika Office dugmeta trebalo bi da samo Trepni kada niste kliknuli na dugme da biste prikazali komande. Na trepere je "Pogledaj me / kliknite ovde" funkciju, zato što mnogi misle da dugme izgleda kao što je ukrasni logotip, umesto na dugme da kliknete da biste videli komande. Ako kliknete na Dugme "Office" Slika Office dugmeta jedno vreme, treba da prestanete da trepere.

U ovom trenutku ne postoji način da biste isključili na trepere.

Vrh stranice

Kako da prilagodim na listi nedavno korišćenih datoteka?

Mnogi Microsoft Office programi Prikazivanje lista datoteka koje ste otvorili u tom programu. Možete da koristite veze na ovu listu za brz pristup datotekama. Više informacija o tome kako ova funkcija je uključeno, isključeno, ili da biste podesili broj datoteka koje se prikazuje, pogledajte članak Prilagođavanje liste nedavno korišćenih datoteka.

Vrh stranice

Kada mogu da vidim dugme "Office" u programu Outlook?

U Microsoft Office Outlook 2007 dok čitate ili kreirate poruku, zadatak, kontakt ili stavku kalendara, videćete novo Dugme Office Slika Office dugmeta .

Vrh stranice

Isprobajte najnoviju verziju sistema Office

Najnovija verzija sistema Microsoft Office nudi veliki broj sjajnih nove funkcije će vam pomoći da budete produktivniji.

Isprobajte novu verziju programa Outlook

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×