Šta ako je IP adresa za moju veb lokaciju izvan sistema Office 365?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako već imate veb lokaciju i želite da je zadržite na istom mestu, a pri tom želite da koristite prilagođeno ime domena sa e-poštom u sistemu Office 365 Small Business, saobraćaj na internetu mora da se preusmeri ka vašoj veb lokaciji iz sistema Office 365. (Da biste saznali više, pogledajte ovu temu: Zašto moram da dovršim ove korake?)

Zbog načina na koji domeni i DNS funkcionišu, moramo da koristimo DNS zapis da bismo preusmerili ljude na vašu veb lokaciju. A da bismo kreirali DNS zapis, moramo da znamo IP adresu veb lokacije ili potpuno određeno ime domena. Ove informacije ćemo koristiti da bismo ukazali na vašu lokaciju iz sistema Office 365.

Koja od ove dve informacije će nam trebati zavisi od preduzeća koja trenutno hostuje veb lokaciju. Ponekad dobavljači usluge hostinga veb lokacija imaju jednu statičnu IP adresu koja je jedinstvena za svaku veb lokaciju koju hostuju; na primer, 192.168.100.1. U tom slučaju, biće vam potrebna IP adresa veb lokacije.

Oprez : Ako vaš dobavljač usluga hostinga Veb pruža IP adresa za Veb lokaciju, uverite se da je to statična IP adresa. To jest, mora da IP adresu koja uvek upućuje na vašu Veb lokaciju, umesto da se dostupne će biti dodeljene različitim Veb adrese. Web hosting kompanija možete potvrditi za vas. Ponekad može biti dodatnih troškova da bi dobio statičku IP adresu za Veb lokaciju.

Ponekad preduzeća umesto statične IP adrese koriste drugačiji način identifikovanja veb lokacija: potpuno određeno ime domena. Razlikuje se od prilagođenog imena domena. Potpuno određeno ime domena jednostavno predstavlja ime adrese gde neka preduzeća hostuju veb lokacije. Izgleda slično ovome: lokacije.<preduzeće za veb hosting>.com.

Važno : 

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×