Čvorište Office

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office čvorištu na telefonu je mesto na kome možete da radite sa Microsoft Office dokumentima. Idite ovde da biste pronašli dokumente, otvorite ih, i napravite izmene u poslednjem trenutku da biste ih ili čak i započinjanje nove dokumente. U spisku aplikacijadodirnite Office Ikona „Office“ da biste počeli. Ovde, videćete nekoliko različitih načina za pronalaženje i otvaranje dokumenata.

Čvorište Office

  • Nedavno – Brzo pronađite i otvorite dokumente koje ste nedavno koristili. Ili ovde napravite novi dokument ako želite.

  • Mesta – preuzimanje Office dokumenata koji su na telefonu ili negde drugde, kao što su sačuvani na Microsoft OneDrive, na lokaciji Microsoft SharePoint 2010 ili na lokaciji SharePoint Online (što je dostupno u programu Microsoft Office 365). A ako ste otvorili dokumente iz e-pošte, možete da dodirnete e-pošte da biste došli do njih.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×