Čuvanje rezervne kopije naloga

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da čuva protiv gubitka vaš nalog i pristup radnih prostora u slučaju diska ili drugih problema sa računarom, možete da sačuvate svoj nalog tako da može biti vraćen u prvobitno stanje kasnije.

Možete da koristite i na sačuvanu datoteku naloga da biste dodali nalog na drugom računaru.

Prilikom čuvanja naloga informacije o željenim postavkama, postavkama, kontaktima i radnim prostorima skladište se u datoteci. Ovu datoteku možete da postavite na lokaciju iz koje kasnije možete pouzdano da je preuzmete, kao što je mrežni server datoteka.

Čuvanje naloga NE pravi i rezervnu kopiju podataka sa radnog prostora. Podatke ćete kasnije morati da preuzmete u radnim prostorima, sa drugog računara na kom imate isti nalog ili od drugih članova radnih prostora. Nije moguće preuzeti podatke za radni prostor ako ste vi jedini član i ako nemate radni prostor na drugom računaru na kom imate nalog.

Da biste sačuvali rezervnu kopiju naloga:

  1. Na kartici Datoteka izaberite stavku Informacije, izaberite stavku Upravljanje nalogom i kliknite na dugme Željene postavke naloga.

  2. U dijalogu „Željene postavke“ izaberite karticu Nalog.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  4. U dijalogu Sačuvaj nalog kao izaberite lokaciju na kojoj želite da sačuvate datoteku naloga.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  6. Unesite lozinku kada budete upitani i kliknite na dugme U redu.

    Od vas će se tražiti da unesete ovu lozinku ako sačuvani nalog dodate na drugi računar. Ako vraćate nalog u prethodno stanje na istom sistemu i zaboravili ste lozinku, možete da kliknete na vezu Zaboravili ste lozinku? da bi se kôd za uspostavljanje početnih vrednosti naloga poslao na vašu e-adresu.

    Napomena: Na Zaboravili ste lozinku? veza prikazuje samo ako je omogućena funkcija Omogućavanje oporavka naloga u željene postavke naloga.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×