Čuvanje rezervne kopije naloga

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Da biste se zaštitili od gubitka naloga i pristupa radnim prostorima u slučaju otkazivanja diska ili drugih problema sa računarom, nalog možete da sačuvate kako bi kasnije mogao da bude vraćen u prethodno stanje.

Sačuvanu datoteku naloga možete da koristite i za dodavanje naloga na drugi računar.

Prilikom čuvanja naloga informacije o željenim postavkama, postavkama, kontaktima i radnim prostorima skladište se u datoteci. Ovu datoteku možete da postavite na lokaciju iz koje kasnije možete pouzdano da je preuzmete, kao što je mrežni server datoteka.

Čuvanje naloga NE pravi i rezervnu kopiju podataka sa radnog prostora. Podatke ćete kasnije morati da preuzmete u radnim prostorima, sa drugog računara na kom imate isti nalog ili od drugih članova radnih prostora. Nije moguće preuzeti podatke za radni prostor ako ste vi jedini član i ako nemate radni prostor na drugom računaru na kom imate nalog.

Da biste sačuvali rezervnu kopiju naloga:

  1. Na kartici Datoteka izaberite stavku Informacije, izaberite stavku Upravljanje nalogom i kliknite na dugme Željene postavke naloga.

  2. U dijalogu „Željene postavke“ izaberite karticu Nalog.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  4. U dijalogu Sačuvaj nalog kao izaberite lokaciju na kojoj želite da sačuvate datoteku naloga.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  6. Unesite lozinku kada budete upitani i kliknite na dugme U redu.

    Od vas će se tražiti da unesete ovu lozinku ako sačuvani nalog dodate na drugi računar. Ako vraćate nalog u prethodno stanje na istom sistemu i zaboravili ste lozinku, možete da kliknete na vezu Zaboravili ste lozinku? da bi se kôd za uspostavljanje početnih vrednosti naloga poslao na vašu e-adresu.

    Napomena: Veza Zaboravili ste lozinku? prikazuje se samo ako je funkcija Omogućavanje oporavka naloga omogućena u željenim postavkama naloga.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×