Čuvanje prezentacije pomoću čitača ekrana u programu PowerPoint

Čuvanje prezentacije pomoću čitača ekrana u programu PowerPoint

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Čitanje simbola naglas sa sadržajem oznake čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Koristite PowerPoint 2016 uz tastaturu i Narator, ugrađeni Windows čitač ekrana, da biste sačuvali prezentaciju na lokalnoj disk jedinici (kao što je laptop), na mrežnoj lokaciji, CD-u, DVD-u ili fleš disku. Možete je sačuvati i u drugom formatu datoteke ili starijoj verziji programa PowerPoint. Takođe možete da koristite JAWS čitač ekrana.

Napomene: 

U ovoj temi

Čuvanje datoteke prezentacije

Čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Čuvanje prezentacije u starijoj verziji programa PowerPoint

Čuvanje datoteke prezentacije

Pratite ove korake da biste imenovali i sačuvali datoteku prezentacije koristeći podrazumevani tip datoteke, što jePowerPoint prezentacija (*.pptx).

 1. Da biste otvorili dijalog Sačuvaj kao i pregledali disk jedinice i fascikle, pritisnite tastere Alt + F, A i zatim O. Čućete: „Dijalog ‘Sačuvaj kao’“.

  Savet: Da biste prezentaciju sačuvali na veb lokaciji, pročitajte članak Čuvanje prezentacije u usluzi OneDrive i deljenje iz nje.

 2. Da biste otišli na listu disk jedinica i fascikli, pritisnite taster Tab da biste se kretali kroz dijalog dok ne čujete „Prikaz stabla“. (U naratoru čujete ime fascikle i nešto kao „Osam od osam skupljeno“.)

 3. Da biste pronašli disk jedinicu ili fasciklu u koju želite da sačuvate prezentaciju, pomerajte se kroz listu tako što ćete pritisnuti taster sa strelicom nadole ili taster sa strelicom nagore.

 4. Da biste izabrali disk jedinicu ili fasciklu, pritisnite taster Enter.

 5. Da biste premestili fokus na fascikle i datoteke u okviru izabrane disk jedinice ili fascikle, pritisnite taster Tab.

 6. Da biste pregledali sadržaj izabrane lokaciju, pritisnite taster sa strelicom nadole ili taster sa strelicom nagore. Da biste otvorili fasciklu, pritisnite taster Enter.

 7. Kada izaberete lokaciju koju želite, pritisnite taster Tab da biste prešli na polje Ime datoteke.

 8. Da biste sačuvali prezentaciju, otkucajte ime datoteke koje želite i pritisnite taster Enter. Dijalog Sačuvaj kao se zatvara.

Da biste sačuvali nove promene u datoteci koja je već sačuvana na odgovarajućoj lokaciji sa imenom koje želite, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + S.

Čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Imate mnogo opcija za formate datoteka prilikom čuvanja prezentacije. Sledite ove korake:

 1. Da biste otvorili dijalog Sačuvaj kao, pritisnite tastere Alt + F, A i zatim O.

 2. Ako je neophodno, idite na lokaciju i imenujte datoteku. Da biste saznali kako, pogledajte odeljak Čuvanje datoteke prezentacije.

 3. Pritiskajte taster Tab dok ne dođete kombinovanog okvira Sačuvaj kao tip.

 4. Da biste se kretali kroz listu formata datoteka, pritiskajte taster sa strelicom nagore ili taster sa strelicom nadole. Da biste izabrali format datoteke, pritisnite taster Enter.

  Savet: Da biste se brzo premestili na određeno ime formata datoteke, otkucajte prvo slovo tog imena. Na primer, ako kucate slovo O, krećete se kroz listu formata datoteke koji počinju slovom O, kao što je Office tema, prikaz strukture/RTF (Outline) i OpenDocument prezentacija.

 5. Da biste sačuvali datoteku u izabranom formatu datoteke, pritisnite taster Enter. Dijalog Sačuvaj kao se zatvara.

Napomena: Za više detalja o čuvanju datoteka u PDF (.pdf) ili XPS (.xps) formatu datoteke, pročitajte odeljak Čuvanje u PDF formatu ili Čuvanje u XPS formatu.

Čuvanje prezentacije u starijoj verziji programa PowerPoint

PowerPoint 2016 koristi .pptx format datoteke zasnovan na XML-u koji je uveden u Office 2007 izdanju. Uz ovaj format, datoteke se mogu otvoriti u starijim verzijama programa PowerPoint, uključujući PowerPoint 2010 i PowerPoint 2007, bez posebnih programskih dodataka ili gubitka funkcionalnosti. Za više informacija pročitajte odeljak Open XML formati i oznake tipa datoteka i Proverite da li PowerPoint prezentacija može da se otvori u programu PowerPoint 2003 ili starijoj verziji.

Pratite ove korake da biste sačuvali prezentaciju u formatu koji je kompatibilan sa starijom verzijom programa PowerPoint:

 1. Da biste otvorili dijalog Sačuvaj kao, pritisnite tastere Alt + F, A i zatim O.

 2. Ako je neophodno, idite na lokaciju i imenujte datoteku.

 3. Pritisnite taster Tab da biste se premestili na kombinovani okvir Sačuvaj kao tip . Podrazumevani tip datoteke je PowerPoint prezentacija (*.pptx).

  Savet: Kada otvorite dijalogSačuvaj kao, fokus se nalazi na polju Ime datoteke. Ako je datoteka već na lokaciji koju želite, pritisnite taster Tab da biste prešli na kombinovani okvir Sačuvaj kao tip .

 4. Da biste se brzo premestili na različite formate datoteka programa PowerPoint, više puta pritisnite taster P.

 5. Kada čujete „PowerPoint 97-2003 prezentacija (.ppt)“ taj format datoteke je izabran.

 6. Da biste sačuvali datoteku u starijoj verziji programa PowerPoint, pritisnite taster Enter.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za pravljenje prezentacije od predloška u programu PowerPoint

Korišćenje čitača ekrana za štampanje prezentacija u programu PowerPoint

Korišćenje tasterskih prečica za pravljenje PowerPoint prezentacija

Korišćenje tasterskih prečica za predstavljanje PowerPoint prezentacija

Osnovni zadaci za pravljenje prezentacije u programu PowerPoint uz pomoć čitača ekrana

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u usluzi Office 365

Saznajte kako da se krećete u programu PowerPoint pomoću funkcija pristupačnosti

Koristite PowerPoint za Android sa TalkBack, čitač ugrađene Android ekrana, za čuvanje prezentacije na telefonu ili OneDrive. Prezentaciju možete da sačuvate u drugom formatu datoteke.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Mogućnosti dodira u programu PowerPoint za Android potražite u članku Uputstvo za kontrolu dodirom za PowerPoint za Android

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Android čitač ekrana, TalkBack. Da biste saznali više o korišćenju programa TalkBack, idite na Android pristupačnost.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju sa Android telefonom. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Android tabletu.

U ovoj temi

Čuvanje datoteke prezentacije

Čuvanje prezentacije u podrazumevani format datoteke PowerPoint prezentacija (*.pptx), u željenoj skladišta lokacije ime koje želite. PowerPoint za Android automatski čuva prezentacije dok radite sa podrazumevano ime datoteke i oblikovanje.

 1. Ako je prezentacija otvorena u prikazu za uređivanje, prevucite ulevo dok ne čujete „nije označeno, nazad prekidač”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se prikaz sličica.

 2. U prikazu sličica, prevucite ulevo dok ne čujete „Datoteku dugme”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se meni " datoteka ".

 3. Brzo prevlačite nadesno dok ne čujete „Dugme ’Sačuvaj kao’“, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 4. Otvara se stranica Sačuvaj kao , sa fokusom na polju za tekst ime datoteke. Dvaput dodirnite ekran, a zatim koristite na tastaturu na ekranu da biste otkucali u imenu datoteke.

 5. Da biste odabrali gde želite da sačuvate datoteku, prevucite ulevo dok ne čujete imena na lokaciji, na primer „OneDrive” ili „Ovaj uređaj”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 6. Brzo prevlačite nalevo dok ne čujete „Dugme ’Sačuvaj’“, a zatim dvaput dodirnite ekran. Prezentacija se čuva u formatu .pptx i fokus se pomera na prezentaciju.

Čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Možete sačuvati datoteke prezentacije u formatu ODP da delite prezentaciju u više aplikacija i platformama.

 1. Ako je prezentacija otvorena u prikazu za uređivanje, prevucite ulevo dok ne čujete „nije označeno, nazad prekidač”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se prikaz sličica.

 2. U prikazu sličica, prevucite ulevo dok ne čujete „Datoteku dugme”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se meni " datoteka ".

 3. Brzo prevlačite nadesno dok ne čujete „Dugme ’Sačuvaj’“, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 4. Prevucite nadesno dok ne čujete „Izvoz ovu datoteku u ODP”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 5. Otvara se stranica izvoz , sa fokusom na polju za tekst ime datoteke. Dvaput dodirnite ekran, a zatim koristite na tastaturu na ekranu da biste otkucali u imenu datoteke.

 6. Da biste odabrali gde želite da sačuvate datoteku, prevucite ulevo dok ne čujete imena na lokaciji, na primer „OneDrive” ili „Ovaj uređaj, prezentacija”. Da biste izabrali fasciklu, prevucite ulevo da pregledate fascikle i dvaput dodirnite ekran da biste je izabrali. Imena fascikli se najavljuju dok se krećete.

 7. Brzo prevlačite nadesno dok ne čujete „Dugme ’Izvezi’“, a zatim dvaput dodirnite ekran.

  Ako čujeteDozvoli konverziju datoteka na mreži”, prevucite udesno dok ne čujete „Dozvoli”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

  Prezentacija se izvozi ODP format i fokus se premešta na prezentaciju.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za rad sa slajdovima u programu PowerPoint

Korišćenje čitača ekrana za čitanje ili dodavanje beležaka govornika i komentara u programu PowerPoint

Osnovni zadaci za pravljenje prezentacije u programu PowerPoint uz pomoć čitača ekrana

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u usluzi Office 365

Saznajte kako da se krećete u programu PowerPoint pomoću funkcija pristupačnosti

Koristite PowerPoint Mobile Narator, ugrađenih čitač ekrana operativnog sistema Windows, da biste sačuvali prezentacije na Windows phone ili OneDrive. Prezentaciju možete da sačuvate u drugom formatu datoteke.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Mogućnosti dodira u programu PowerPoint Mobile potražite u članku Uputstvo za kontrolu dodirom za PowerPoint Mobile za Windows 10.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz Windows telefon. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na tabletu ili računaru.

U ovoj temi

Čuvanje datoteke prezentacije

Čuvanje prezentacije u podrazumevani format datoteke PowerPoint prezentacija (*.pptx), u željenoj skladišta lokacije ime koje želite.

Savet: Za uputstva o tome kako da brzo preimenujte datoteku, idite na preimenovanje prezentacije.

PowerPoint Mobile automatski čuva prezentacije u podrazumevanu lokaciju dok radite.

 1. Ako prezentaciju je otvorena u za uređivanje prikaza, prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete „brzi pristup komandama, se, dugme "nazad"”, i zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se prikaz sličica.

 2. U prikazu sličica, brzo prevucite nalevo ili nadesno sve dok ne čujete „brzi pristup komande, dugme "”datoteka”, i zatim dvaput dodirnite ekran. Čujete: „Backstage stranice, dugme "”nazad Idi”.

 3. Prevucite nadesno dok ne čujete „Sačuvaj”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se stranica Sačuvaj .

 4. Prevucite jedan prst u gornjem levom delu ekrana dok ne čujete „Sačuvaj kopiju ove datoteke, dugme” i zatim dvaput dodirnite ekran. Čujete: „Izaberite aplikaciju, ovaj uređaj”.

 5. Da biste odabrali gde želite da sačuvate datoteku, prevucite jedan prst u gornjem levom uglu ekrana dok se ne čujete skladišta želite, na primer „OneDrive” ili „Ovaj uređaj”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 6. Da biste otišli na skladištenje, brzo prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete lokaciju na koju želite. Da biste izabrali, dodirnite dvaput ekrana.

 7. Prevucite nadesno dok ne čujete „Dalje dugme na traci aplikacije” i zatim dvaput dodirnite ekran. Otvoriće se stranica Unesite ime datoteke .

 8. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste sačuvali datoteku sa trenutno ime, brzo prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete „Sačuvaj kopiju, dugme na traci aplikacije”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

  • Da biste promenili ime datoteke, brzo prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete „Ime datoteke, koji se može uređivati tekst” praćeno trenutno ime datoteke, a zatim dvaput dodirnite ekran. Korišćenje na tastaturi na ekranu da biste otkucajte novo ime datoteke, a zatim prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete „Sačuvaj kopiju, dugme na traci aplikacije”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

  Prezentacija se čuva u formatu .pptx i fokus vraća u prezentaciju.

Čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Možete sačuvati datoteke prezentacije u formatu ODP da delite prezentaciju u više aplikacija i platformama.

 1. Ako prezentaciju je otvorena u za uređivanje prikaza, prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete „brzi pristup komandama, se, dugme "nazad"”, i zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se prikaz sličica.

 2. U prikazu sličica, brzo prevucite nalevo ili nadesno sve dok ne čujete „brzi pristup komande, dugme "”datoteka”, i zatim dvaput dodirnite ekran. Čujete: „Backstage stranice, dugme "”nazad Idi”.

 3. Prevucite nadesno dok ne čujete „Sačuvaj”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Otvara se stranica Sačuvaj .

 4. Prevucite nadesno dok ne čujete „Izvoz ovu datoteku”, a zatim dvaput dodirnite ekran. Čujete: „Izaberite aplikaciju, ovaj uređaj”.

 5. Prevucite jedan prst u gornjem levom delu ekrana dok ne čujete „Sačuvaj kopiju ove datoteke, dugme” i zatim dvaput dodirnite ekran. Čujete: „Izaberite aplikaciju, ovaj uređaj”.

 6. Da biste odabrali gde želite da sačuvate datoteku, prevucite jedan prst u gornjem levom uglu ekrana dok se ne čujete skladišta želite, na primer „OneDrive” ili „Ovaj uređaj”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 7. Da biste otišli u skladištu, brzo prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete lokaciju na koju želite. Da biste izabrali, dodirnite dvaput ekrana.

 8. Prevucite nadesno dok ne čujete „Dalje dugme na traci aplikacije”, i zatim dvaput dodirnite ekran. Otvoriće se stranica Unesite ime datoteke .

 9. Da biste izvezli datoteku u formatu ODP sa trenutno ime, prevucite udesno sve dok ne čujete „Izvoz, dugme na traci aplikacije”, i zatim dvaput dodirnite ekran.

  Fokus se vraća u prezentaciju.

Preimenovanje prezentacije

Kada prvi put kreirate prezentaciju, PowerPoint Mobile daje podrazumevano ime, kao što su Presentation1. Možete da preimenujete datoteku sa ime bilo koje želite u prikazu za uređivanje ili sličice.

 1. Brzo prevucite nalevo ili nadesno dok ne čujete trenutno ime prezentacije, praćeno „dugme”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

 2. Čujete „Iskačući prozor, unesite ime datoteke, uređujete”, praćeno trenutno ime datoteke. Korišćenje na tastaturu na ekranu da biste otkucajte novo ime datoteke.

 3. Da biste zatvorili iskačućih prozora za ime datoteke, slajda jednim prstom u donjem desnom uglu ekrana dok ne čujete „Na tastaturi, unesite” ili „Enter”, a zatim dvaput dodirnite ekran.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za rad sa slajdovima u programu PowerPoint

Korišćenje čitača ekrana za čitanje ili dodavanje beležaka govornika i komentara u programu PowerPoint

Osnovni zadaci za pravljenje prezentacije u programu PowerPoint pomoću čitača ekrana

Saznajte kako da se krećete u programu PowerPoint pomoću funkcija pristupačnosti

Koristite PowerPoint Online sa tastature i čitač ekrana kao što su JAWS ili Narator, ugrađenih čitač ekrana operativnog sistema Windows, da biste sačuvali prezentaciju pod novim imenom da OneDrive ili preuzeli kopiju prezentacije sa lokalnim uređajem.

Napomene: 

 • Nove Office 365 funkcije izdaju se postepeno Office 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

 • Tasterske prečice potražite u članku Tasterske prečice u usluzi PowerPoint Online.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

 • Ova tema se bavi i JAWS funkcionalnošću. Da biste saznali više o usluzi JAWS za Windows, pogledajte članak Vodič za brzi početak za JAWS za Windows.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz računar. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Windows telefonu ili tabletu.

 • Kada koristite PowerPoint Online, preporučujemo da koristite Microsoft Edge kao veb pregledač. Zbog toga što se PowerPoint Online pokreće u veb pregledaču, tasterske prečice se razlikuju od onih u programu za stone računare. Na primer, koristite kombinaciju tastera Ctrl+F6 umesto tastera F6 za ulazak u komande i izlazak iz njih. Isto tako, uobičajene prečice kao što su F1 (Pomoć) i Ctrl+O (Otvori) važe samo za veb pregledač, a ne za PowerPoint Online.

U ovoj temi

Preimenovanje prezentacije

PowerPoint Online automatski čuva prezentacije da biste OneDrive pomoću generička imena kao što su Prezentacija1.pptx. Možete da promenite te generička imena na ime koje želite.

 1. U prikazu za Uređivanje , pritisnite tastere Alt + taster sa Windows logotipom, F, R, R. Čujete: „dijaloga, preimenovanje, unesite ime za ovu datoteku, uređivanja”.

 2. Otkucajte novo ime za prezentaciju, a zatim pritisnite taster Enter. Prezentacija se čuva u OneDrive sa novim imenom.

Preuzmite kopiju prezentacije na uređaj u prikazu za uređivanje

PowerPoint Online automatski čuva prezentacije OneDrive dok radite. Možete da preuzmete i sačuvajte kopiju prezentacije sa lokalnim uređajem. Ako izmenite lokalne kopije, originalne prezentacije u OneDrive se neće ažurirati.

 1. U prikazu za Uređivanje , pritisnite tastere Alt + taster sa Windows logotipom, F, W, C. Čujete: „Microsoft PowerPoint Online, preuzimanje, dugme”. Fokus je na dugme Preuzmi .

 2. Pritisnite taster Enter. Čujete „tekst obaveštenja, šta želite da uradite sa”, praćeno imenom prezentacije.

 3. Pritisnite taster Caps Lock + desni ili levi taster sa strelicom sve dok ne ponovo čujete „tekst obaveštenja, šta želite da uradite sa”, praćeno imenom prezentacije.

 4. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Dugme "”Sačuvaj”, a zatim pritisnite taster Enter. Datoteka se preuzima Preuzimanje fascikli na vašem računaru.

Preuzmite kopiju prezentacije na uređaj u prikazu za čitanje

Ne morate da imate dozvole da biste preuzeli kopiju prezentacije za uređivanje.

 1. U prikazu za čitanje , pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok se ne čujete: „uređivanje prezentacije, dugme skupljeni”.

 2. Pritisnite taster Tab dok ne čujete „Odštampaj u PDF”, a zatim pritisnite taster Enter. Čujete: „Microsoft PowerPoint Online, otvori mogu odštampati PDF verziju dokumenta, je veza”.

 3. Pritisnite taster Enter. Otvara se dijalog " Štampanje ". Fokus je na meniju štampač .

 4. Da biste razvili meni, pritisnite taster RAZMAKNICA.

 5. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Microsoft Odštampaj u PDF”, a zatim pritisnite taster Enter.

 6. Pritiskajte taster Tab dok ne čujete „Dugme "”Odštampaj”, a zatim pritisnite taster Enter. Otvara se dijalog Sačuvaj rezultat štampanja kao i fokus nalazi u polju za tekst ime datoteke .

 7. Otkucajte ime za prezentaciju, a zatim idite na lokaciju na kojoj želite da sačuvate datoteku. Pritisnite tastere Alt + S da biste sačuvali datoteku.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za rad sa slajdovima u programu PowerPoint

Korišćenje čitača ekrana za dodavanje i oblikovanje teksta u programu PowerPoint

Tasterske prečice u programu PowerPoint Online

Osnovni zadaci za kreiranje prezentacije u programu PowerPoint pomoću čitača ekrana

Saznajte kako da se krećete u programu PowerPoint pomoću funkcija pristupačnosti

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×