Čitanje RSS feedova

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Really Simple Syndication (RSS) obezbeđuju jednostavan način da pročitate najnovije objave na omiljenim Veb lokacijama. Mnoge Veb lokacije nude pretplate na RSS Feed tako da kada se objavi novi sadržaj, kao što je ažurirani Novinski članak dobijate rezime ili pun članak automatski u Microsoft Outlook 2010.

Da biste čitali RSS feedove u Outlook 2010, morate da se pretplatite na RSS Feed. Više informacija potražite u članku Pretplata na RSS feed.

Pretplate na RSS Feed se pojavljuju u okviru fascikle RSS feedovi u fasciklama za poštu.

 1. Izaberite fasciklu koja sadrži RSS Feed koji želite da pročitate.

 2. Izaberite neku poruku sa liste poruka.

  Napomene: 

  • Ako imate uključeno okno za čitanje, prikazuju se sadržaj izabrane RSS stavke. Takođe možete kliknuti dvaput na stavku da biste prikazali njen sadržaj.

  • Možete da prosledite, brisanje i zastava RSS stavke, baš kao e-poruku. Međutim, ne možete da odgovorite pošiljaocu.

Većina RSS stavki predstavljaju rezime većeg članka. Veza ka ceo članak obično uključene u telu RSS stavke. Da biste preuzeli celu stavku, uradite nešto od sledećeg:

 • Kliknite na vezu u telu RSS stavke.

 • U oknu za čitanje kliknite na Info traku, a zatim izaberite stavku Prikaži ceo članak.

 • U oknu za čitanje ili otvorene RSS stavke, kliknite na Info traci, a zatim izaberite stavku Preuzmi/Ažuriraj čitav sadržaj.

Sadržaj se preuzima kao prilog pod nazivom Celi članak.htm. Kliknite dvaput na prilog da biste ga otvorili u Veb pregledaču ili kliknite desnim tasterom miša na prilog, izaberite stavku Sačuvaj kao, a zatim izaberite fasciklu u kojoj želite da sačuvate prilog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×