Čvorište Office

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office čvorištu na telefonu je mesto na kome možete da radite sa Microsoft Office dokumentima. Idite ovde da biste pronašli dokumente, otvorite ih, i napravite izmene u poslednjem trenutku da biste ih ili čak i započinjanje nove dokumente. U spisku aplikacija, dodirnite Office Ikona „Office“ da biste počeli. Ovde, videćete nekoliko različitih načina za pronalaženje i otvaranje dokumenata.

Čvorište Office

  • Nedavno – Brzo pronađite i otvorite dokumente koje ste nedavno koristili. Ili ovde napravite novi dokument ako želite.

  • Mesta – preuzimanje Office dokumenata koji su na telefonu ili negde drugde, kao što su sačuvani na Microsoft OneDrive, na lokaciji Microsoft SharePoint 2010 ili na lokaciji SharePoint Online (što je dostupno u programu Microsoft Office 365). A ako ste otvorili dokumente iz e-pošte, možete da dodirnete e-pošte da biste došli do njih.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×