Čuvanje stranice u publikaciji kao EPS datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možda ćete želeti da kreirate sliku stranice u publikaciji koju možete da umetnete u drugu publikaciju ili dokument. To možete da učinite tako što ćete sačuvati stranicu kao EPS (Encapsulated PostScript ) datoteku. Da biste sačuvali EPS datoteku, potrebno je da koristite TE000128406 za PostScript štampač u boji.

Ako nemate PostScript štampač u boji, možete da podesite generički Color PS za komercijalno štampanje upravljački program štampača. Više informacija potražite u članku Instaliranje generički Color PS za komercijalno štampanje upravljački program štampača.

 1. U meniju Datoteka izaberite stavku Odštampaj, a zatim izaberite karticu Postavke publikacije i papira.

 2. Sa liste Ime štampača izaberite stavku Generic Color PS for Commercial Printing.

 3. Potvrdite izbor Odštampaj u datoteku.

 4. Kliknite na dugme Svojstva, a zatim na dugme Više opcija.

 5. U okviru štampač ime napredne postavke dokumenta, razvijte Opcije dokumenta, a zatim proširite PostScript opcije.

 6. Sa liste Izlazna PostScript opcija izaberite stavku Encapsulated PostScript (EPS), a zatim dva puta kliknite na dugme U redu da biste se vratili u dijalog Štampanje.

 7. U grupi Opseg stranica izaberite opciju Stranice, a zatim upišite broj one stranice koju želite da sačuvate kao EPS datoteku.

 8. Na kartici Detalji o štampaču kliknite na dugme Napredno podešavanje štampača, a zatim izaberite karticu Separacije.

 9. Sa liste Štampaj boje kao izaberite neku od sledećih stavki:

  • Izaberite stavku Složene RGB boje da biste sačuvali složenu PostScript datoteku koja će biti odštampana na stonom štampaču u boji.

  • Izaberite stavku Složena skala sivih tonova da biste sačuvali složenu PostScript datoteku koja će biti odštampana na crno-belom štampaču.

  • Izaberite stavku Složene CMYK boje da biste sačuvali složenu PostScript datoteku koja se može koristiti u programu nezavisnog proizvođača koji služi za preklapanje ili raspored stranica, odnosno može se štampati pomoću CMYK uređaja za štampanje probnog otiska.

 10. Kliknite na dugme U redu.

 11. U dijalogu Štampanje kliknite na dugme Odštampaj.

 12. U dijalogu Štampanje u datoteku , izaberite lokaciju na kojoj ćete sačuvati EPS datoteku da biste i zatim otkucajte ime za datoteku. Uverite se da koristite oznaku tipa datoteke ime .eps.

 13. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×