Čuvanje prezentacije na CD-u

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da kreirate paket za prezentaciju i sačuvate ga na CD-u kako bi druge osobe mogle da pregledaju prezentaciju na gotovo svakom računaru.

 1. U disk jedinicu stavite prazan upisivi CD (CD-R), prazan prepisivi CD (CD-RW) ili CD-RW čiji se postojeći sadržaj može zameniti.

 2. U programu PowerPoint izaberite stavku Datoteka, zatim Izvoz, a zatim kliknite na Prezentacija paketa za CD i na kraju na Paket za CD.

 3. U dijalogu Paket za CD, u polje Imenuj CD otkucajte ime za CD.

 4. Da biste dodali jednu ili više prezentacija koje će biti zajedno zapakovane, kliknite na dugme Dodaj, izaberite prezentaciju i kliknite na dugme Dodaj. Ponovite ovaj korak za svaku prezentaciju koju želite da dodate.

  Savet : Ako dodate više prezentacija one će se reprodukovati redosledom kojim su navedene na listi Datoteke koje će biti kopirane. Da biste promenili redosled, izaberite prezentaciju koju želite da premestite, a zatim kliknite na dugmad sa strelicama (sa leve strane) da biste premestili prezentaciju nagore ili nadole na listi.

 5. Da biste uključili dopunske datoteke, kao što su TrueType fontovi ili povezane datoteke, izaberite stavku Opcije.

  Pakovanje prezentacije za CD

 6. U okviru Uključi ove datoteke potvrdite izbor u odgovarajućim poljima za potvrdu, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Dijalog „Opcije“ u dijalogu „Paket za CD“

 7. U dijalogu Paket za CD kliknite na dugme Kopiraj na CD.

  Napomena : Da biste prezentaciju sačuvali na DVD-u, pogledajte članak Narezivanje prezentacije na DVD.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×