Čuvanje prezentacije kao datoteke filma ili MP4

PowerPoint za Office 365 za Mac, PowerPoint 2019 za Mac, PowerPoint 2016 za Mac

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste pokrenuli prezentaciju na računarima koji nemaju instaliran PowerPoint , možete da sačuvate prezentaciju kao video datoteku.

NAVEO datoteka se može reprodukovati u bilo kojoj aplikaciji koja podržava QuickTime filma. MP4 formatu je međunarodne standarde, tako da je podržan šire, naročito na hardver uređaja.

Čuvanje u formatu video zapisa

Ovo je funkcija samo za pretplatnike Ova funkcija je dostupna samo pretplatnicima na Office 365.

Ako opcije MP4 i naveo što je opisano u sledećoj proceduri nisu u svojoj verziji programa PowerPoint, pogledajte članak zahtevi ispod za više informacija.

 1. Izaberite stavke Datoteka> Izvezi.

  U meniju Datoteka izaberite stavku Izvezi

  (Nemojte koristiti Sačuvaj kao, zato što ne nudi opcije video zapisa.)

 2. Otvorite listu Format datoteke i izaberite format video zapisa koji želite (MP4 ili naveo).

  Office 365 pretplatnika možete da izvezete prezentacije u video zapisa kao MP4 ili naveo datoteke

  (Ove dve opcije su dostupne samo u verziji pretplatu Office 365PowerPoint.)

 3. Izaberite video kvalitet koji želite: Kvalitet prezentacije, Internet kvalitetili Nizak kvalitet. Viši kvalitet video zapisa, na veću veličinu datoteke.

 4. Ako imate snimljena podešavanja vremena i želite da ih koristite u video zapisu možete kreirati iz prezentacije, uverite se da je potvrđen izbor u polju pored stavke koristi snimljena podešavanja vremena i prateće priče . Takođe možete da podesite vremenski video provešće na svaki slajd ako nemate podešavanje vremena.

 5. Kada ste izvršili sve izbore, odaberite stavku izvoz.

Napomena: Kada izvezete prezentacije kao video zapisa, bilo koji naracijom zvuk koji je snimljen u projekciji slajdova će se reprodukovati, ali druge ugrađene medijske datoteke neće da se reprodukuje.

Kada sačuvate prezentaciju kao video zapisa, možete da delite kao i druge video zapise, pomoću aplikacije ili uređaje koje možete da otvorite i reprodukovanje video zapisa.

Zahtevi za čuvanje u obliku video zapisa

Zadatak, kontrolna lista, simbol planiranja

Odnosi se na:
PowerPoint za Office 365 za Mac
verziju 15.23 i novije verzije. Početak u verziji 16,19, snimljena prateće priče uključene su u izvezene video datoteke.
Licence: Office 365 pretplatu
Pronađite svoju verziju sistema Office      

Kada sačuvate datoteku, možete odabrati da biste dodali film krediti filmsku muziku i druge opcije za kako će se film reprodukuje.

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao film.

 2. Da biste dodali opcije kao što su krediti ili filmske muzike u pozadini, kliknite na dugme Opcije filma, a zatim uradite nešto od sledećeg:

Da biste

Izvršite sledeću radnju

Dodavanje filmsku muziku

Kliknite na dugme Postavke za film, a zatim u okviru Postavke medijana pozadini filmske muzike iskačućem meniju izaberite stavku Izaberi filmske muzike.

Napomena: Ako ne možete da izaberete zvučne datoteke koji se reprodukuje na računaru, na Omogućavanje iskačućem meniju izaberite stavku Sve datoteke.

Pronađite filmske muzike koji želite, a zatim kliknite dvaput na nju.

Dodavanje krediti

Izaberite karticu krediti , a zatim otkucajte željene informacije u kredita, kao što su koja je kreirala filma ili informacije o autorskim pravima.

Napomena: Krediti ne dodaje na kraj filma; Umesto toga, oni se dodaju svojstava datoteke. Da biste prikazali svojstva datoteke u Nalazač, izaberite datoteku, kliknite na karticu datotekai zatim izaberite stavku Preuzmi informacije.

Promena veličine ekrana

Kliknite na dugme Postavke za film, a zatim u okviru Veličina i kvalitet, izaberite željene dimenzije film.

Neprekidna reprodukcija filma

Kliknite na dugme Postavke za film, a zatim u okviru Postavke medija, izaberite polje za potvrdu Ponavljaj film .

Ograničenja za prezentacija koja je sačuvana kao filmova

Napomene: 

 • Prezentacije reprodukuje kao filma, svaki slajd se pojavljuje kada uniform vremenskog perioda osim ukoliko ne podešavanje vremenskog rasporeda pojedinačne ili snimanje projekcije slajdova da biste uspostavili vreme u celoj prezentaciji. Više informacija o postavka vremenski raspored slajdova potražite u članku pomoжi i podešavanje podešavanja vremena slajda.

 • Nekoliko prelazi reprodukcija drugačije u filma od njih u prezentaciji. Efekti animacije uopšte ne reprodukcija u film.

 • U programu PowerPoint za Mac 2011, prateće priče se ne čuvaju kada sačuvate prezentaciju kao film.

Takođe pogledajte

Animiranje teksta i objekata

Dodavanje, uređivanje ili uklanjanje prelaza

Snimanje projekcije slajdova

Proba i podešavanje vremenskog rasporeda slajdova

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×