Čuvanje poziva za Groove radni prostor kao datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Čuvanje poziva kao datoteke predstavlja fleksibilnu alternativu za pozivanje osoba u Groove radni prostor. Pozvane osobe jednostavno otvaraju datoteku poziva da bi prihvatile i primile radni prostor. Na primer, sa sačuvanom datotekom poziva možete uraditi sledeće:

 • Slanje datoteke kao priloga e-poruke pojedincima ili grupama.

 • Kopiranje datoteke na disketu i isporučivanje izabranim osobama. Na ovaj način datoteka pozivnice može poslužiti kao rezervna kopija pozivnice.

 • Objavljivanje datoteka na serveru datoteka da bi osobe sa odgovarajućim mrežnim pristupom mogle prihvatiti pozivnicu.

 • Postavljanje datoteke u alatku za dokumente u drugom radnom prostoru.

 • Objavljivanje Veb stranice da bi druge osobe koje imaju pristup lokaciji mogle da preuzmu pozivnicu i pridruže se radnom prostoru.

Napomena : Ako drugim osobama pošaljete datoteku pozivnice za radni prostor, radni prostor im se može poslati isključivo sa računara na kojem je datoteka pozivnice kreirana. Zbog toga će radni prostor biti poslat pozvanim osobama samo ako ste trenutno na mreži odnosno kada sledeći put budete na mreži.

Da biste pozivnicu za radni prostor sačuvali kao datoteku, uradite sledeće:

 1. Otvorite radni prostor.

 2. Izaberite karticu Radni prostor kliknite na dugme Pozovi članove, a zatim izaberite stavku Sačuvaj pozivnicu kao datoteku...

 3. Kliknite na dugme Potraži da biste izabrali lokaciju na kojoj ćete sačuvati datoteku pozivnice ili otkucajte putanju u polje za ime datoteke.

 4. Izaberite ulogu koju ćete dodeliti uz pozivnicu.

  U jednoj datoteci pozivnice možete dodeliti samo jednu ulogu. Ako ste menadžer radnog prostora, uloge članova možete podići na viši nivo kada se članovi pridruže mreži. Međutim, kasnije nećete moći da spustite nivo ovih uloga članova.

 5. Ako želite da zahtevate potvrdu prihvatanja radnog prostora od strane primalaca, potvrdite izbor u polju za potvrdu Traži potvrdu prihvatanja.

  Ova funkcija je korisna u bezbednosne svrhe. Pruža vam mogućnost da proverite identitet svakog korisnika pre nego što pošaljete radni prostor.

 6. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×