Čuvanje i osvežavanje dokumenata ispravkama

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nova funkcionalnost koautorstva u programu Microsoft Office 2010 omogućava da produktivan način rade na istom dokumentu bez smetam na neku drugu radi ili zaključavanja međusobno više korisnika.

Ovu novu funkcionalnost koautorstva možete koristiti u Microsoft PowerPoint 2010, Microsoft Word 2010 i Microsoft OneNote 2010 dokumentima u programu SharePoint Server 2010. Nova funkcionalnost koautorstva takođe je podržana u programima Excel Web App i OneNote Web App.

Kada radite na datoteci koja je uskladištena na podržanom serveru, klik na dugme Sačuvaj izvršava sledeće radnje:

  • Čuva sve promene koje izvršite u datoteci na serveru

  • Ažurira datoteku koju prikazujete promenama koje izvršavaju drugi autori

  • Skladišti prethodnu verziju

Da biste trenutnu verziju dokumenta uporedili sa prethodnom, izaberite karticu Datoteka, izaberite stavku Informacije, a zatim izaberite uskladištenu verziju dokumenta. Da biste tu verziju uporedili sa trenutnom verzijom dokumenta, možete koristiti funkciju „Uporedi“ na kartici Redigovanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×