Čuvanje elektronske vizitkarte u kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dobijete kontakt informacije kao što je elektronska vizitkarta u e-poruku, možete ga sačuvati, dodavanje ga direktno u kontakte. Ako već imate kontakt sa tim imenom, bićete upitani da biste odabrali kako želite da se obratim duplikat – tako što ćete ažurirati starije kontakt ili tako što ćete kreirati novi.

Napomena: Elektronska vizitkarta predstavlja još jedan prikaz kontakta koji sadrži određene informacije o kontaktu. Kreiranje novog kontakta kreira elektronska vizitkarta koja je povezana sa kontaktom, i obrnuto. Takođe, sve promene koje izvršite kontaktu su napravljeni u elektronsku vizitkartu, i obrnuto. I dalje možete da kreirate i uređujete svaki prikaz pojedinačno, ali u slučajevima, u obrascu za kontakt i elektronsku vizitkartu, osnovne informacije o kontaktu je dostupna da biste dodali.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Čuvanje elektronske vizitkarte koju ste primili

Čuvanje .vcf datoteku koju ste primili

Čuvanje elektronske vizitkarte koju ste primili

 1. U poruci kliknite desnim tasterom miša na vizitkartu, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Dodaj u listu Outlook kontakata. Novi kontakt će se otvoriti u obrascu za kontakte u fascikli „Kontakti“.

 2. Na kartici Kontakti, u grupi Radnje kliknite na dugme Sačuvaj & zatvori.

  Napomene: 

  • Ako već postoji kontakt pod istim imenom, kada kliknete na dugme Sačuvaj & zatvori, pojaviće se dijalog sa opcijama za dodavanje novog kontakta ili ažuriranje informacija za izabrani kontakt.

  • U grupi Radnje takođe možete izabrati stavku Sačuvaj i novo, kojoj ćete sačuvati kontakt, a zatim otvara novi, prazan obrazac za kontakt.

Čuvanje .vcf datoteke koju ste primili

 1. U zaglavlju poruke dvaput kliknite na prilog .vcf datoteke. Na taj način ćete otvoriti vizitkartu u obrascu za kontakt u fascikli „Kontakti“.

 2. Na kartici Kontakti, u grupi Radnje kliknite na dugmeSačuvaj & zatvori.

  Napomene: 

  • Ako već postoji kontakt pod istim imenom, kada kliknete na dugme Sačuvaj & zatvori, pojaviće se dijalog sa opcijama za dodavanje novog kontakta ili ažuriranje informacija za izabrani kontakt.

  • U grupi Radnje možete takođe da kliknete na dugme Sačuvaj & novo, time ćete sačuvati kontakt, a zatim otvoriti novi, prazan obrazac za kontakt.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×