Čitanje stavke u prilagođenoj alatki za obrasce verzije 2007

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Opcije za čitanje stavke u prilagođenoj alatki za obrasce verzije 2007 zavisi od toga da li prikaz podataka navodi stavke u tabeli ili jednu po jednu.

Ako prikaz podataka navodi stavke u tabeli, izvršite jednu od sledećih radnji da biste čitali stavke:

  • Kliknite dvaput na stavku da biste je otvorili.

  • Prikažite stavku u oblasti pregleda. Oblast pregleda možete da proširite ili suzite tako što ćete prevući razdelnik prozora. Pritisnite taster F8 ili kombinaciju tastera SHIFT+F8 da biste u oblasti pregleda prikazali sledeću ili prethodnu stavku.

Ako prikaz podataka navodi jednu po jednu stavku, izaberite karticu Početak, izaberite stavku Rasporedi i izaberite stavku koju želite da čitate.

Neki obrasci u prilagođenim alatkama sadrže „prikaze obrasca“. Prikaz obrasca vam omogućava da prikažete obrazac pomoću različitog skupa polja u različitom rasporedu. Da biste promenili prikaz obrasca, u meniju Prikaz postavite pokazivač na stavku Promena prikaza obrasca i kliknite na ime prikaza obrasca.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×