Čitanje stavke u alatki za liste

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kliknite dvaput na stavku u alatki za liste da biste je otvorili za čitanje.

U zavisnosti od rasporeda trenutnog prikaza liste, stavke možete pročitati i u oblasti pregleda, a da ih pri tom ne otvarate.

Da biste promenili raspored trenutnog prikaza liste, na kartici Prikaz kliknite na dugme Okno za čitanje, a zatim izaberite željenu opciju. Oblast pregleda takođe možete da proširite ili suzite prevlačenjem trake razdelnika prozora.

Neke alatke za liste sadrže prikaze obrazaca koji vam omogućavaju da stavku prikažete sa različitim skupom polja u različitom rasporedu. Da biste promenili prikaz obrasca, na kartici Prikaz, u padajućem meniju Prikaz obrasca izaberite željeni prikaz obrasca.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×