Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u programu OneDrive za iOS

Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u programu OneDrive za iOS

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Označite datoteke ili fascikle kao „van mreže“ da biste mogli da ih čitate bilo kada, čak i kada niste povezani sa internetom. Uređivanja datoteka na mreži sinhronizuju se kada se iPad, iPhone ili iPod Touch sledeći put poveže sa vebom, tako da dobijate najnoviju verziju datoteke.

Napomene: 

  • Datoteke ili fascikle koje su označene van mreže su samo za čitanje, možete da ih uredite samo kada ste na mreži. Da biste uredili Office datoteke dok van mreže, moraćete da otvorite datoteku dok je na mreži u potrebne Office aplikaciji. Možete da radite van mreže na njemu nakon što ste ste ga otvorili.

  • Preuzimanje fascikli van mreže dostupno je za Premium OneDrive uz Office 365 pretplatu.

  1. U aplikaciji OneDrive izaberite datoteku ili fasciklu koje želite da budu dostupne za čitanje van mreže, a zatim dodirnite stavku Zadrži van mreže Zadržite van mreže. .

  2. Datoteke ili fascikle koje su označene za čitanje van mreže imaju ikonu Zadrži van mreže u prikazu liste. Dodirnite listu datoteka bilo kada da biste otvorili datoteku za čitanje.

Savet: Kad označite da su datoteka ili fascikla van mreže, OneDrive ih takođe navodi i u prikazu Vanmrežne datoteke. Dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana i dodirnite stavku Vanmrežne datoteke da biste odmah pronašli sve vanmrežne datoteke i fascikle.

Ako preuzimate velike datoteke i/ili nekoliko datoteka istovremeno, označava OneDrive su procesu preuzimanja.

Tekst korisničkog Interfejsa koja ukazuje na čekanju preuzimanje datoteke

Da biste prestali da zadržavate datoteku ili fasciklu van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku ili fasciklu i dodirnite stavku Samo na mreži Samo na mreži. .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×