Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u programu OneDrive za Android

Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u programu OneDrive za Android

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Označavanje datoteke ili fascikle „van mreže” da biste ih čita bilo kom trenutku, čak i kada niste povezani sa Internetom. Na mreži uređivanja naprave na datotekama sinhronizujte kada sledeći put Android uređaju povezuje sa Veba, tako da dobijete najnoviju verziju datoteke.

Napomene: 

  • Datoteke ili fascikle koje su označene van mreže su samo za čitanje – na ih možete uređivati samo kada ste na mreži. Ako uređujete datoteku van mreže, on čuva kao novu datoteku, a ne menja originalnu datoteku OneDrive .

  • Fascikle van mreže je dostupno za Premium OneDrive uz pretplatu na Office 365.

  1. U aplikaciji OneDrive dodirnite i držite datoteku ili fasciklu koju želite da učinite dostupnim za van mreže za čitanje, zatim dodirnite stavku Zadrži van mreže Dugme „Van mreže“ u aplikaciji OneDrive za Android na vrhu aplikacije.

  2. Datoteke ili fascikle koje su označene za čitanje van mreže imaju ikonu zadržite van mreže u prikazu liste. Dodirnite datoteku spisak bilo kom trenutku da biste otvorili datoteku za čitanje.

Savet: Kada ste označili datoteku ili fasciklu van mreže, OneDrive takođe liste ga u prikaz za Datoteke dostupne van mreže . Dodirnite sa mnom ikonu Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na dnu aplikacije, dodirnite stavku Datoteke dostupne van mreže da biste odmah pronašli vanmrežne datoteke i fascikle.

Da biste prestali da držite datoteku ili fasciklu van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku ili fasciklu i dodirnite stavku samo Online Samo na mreži .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×