Čitanje datoteka van mreže u programu OneDrive za iOS

Čitanje datoteka van mreže u programu OneDrive za iOS

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Označavanje datoteke „van mreže” na OneDrive za iOS da ih čitate bilo kom trenutku, čak i kada niste povezani sa Internetom. Na mreži uređivanja naprave na datotekama sinhronizujte kada sledeći put iPad, iPhone ili iPod Touch povezuje sa Veba, tako da dobijete najnoviju verziju datoteke.

Napomena : Datoteke označene van mreže su samo za čitanje, možete da uredite datoteku samo kada ste na mreži. Ako uređujete datoteku van mreže, on čuva kao novu datoteku, a ne menja originalnu datoteku OneDrive .

  1. U aplikaciji OneDrive izaberite datoteke koje želite da učinite dostupnim za čitanje van mreže, a zatim dodirnite stavku Zadrži van mreže Zadrži van mreže. .

    Napomena : Samo datoteke mogu biti označene za van mreže za čitanje, ne fascikle.

  2. Datoteke označene za čitanje van mreže imaju ikonu zadržite van mreže u prikazu liste. Dodirnite datoteku spisak bilo kom trenutku da biste otvorili datoteku za čitanje.

Savet : Označite datoteke van mreže, OneDrive takođe navodi u prikaz Datoteka van mreže . Dodirnite sa mnom ikonu Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na dnu ekrana, dodirnite stavku Vanmrežne datoteke da biste odmah pronašli sve vanmrežne datoteke.

Da biste prestali da čuvaju datoteke van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku i dodirnite stavku samo Online Samo na mreži. .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×