Čitanje datoteka van mreže u programu OneDrive za Android

Čitanje datoteka van mreže u programu OneDrive za Android

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Označavanje datoteke ili fascikle „van mreže” u OneDrive za Android da ih čitate bilo kom trenutku, čak i kada niste povezani sa Internetom. Na mreži uređivanja naprave na datotekama sinhronizujte kada sledeći put Android uređaju povezuje sa Veba, tako da dobijete najnoviju verziju datoteke.

Napomene : 

  • Datoteke označene van mreže su samo za čitanje, možete da uredite datoteku samo kada ste na mreži. Ako uređujete datoteku van mreže, promene će se sačuvati kao novu datoteku, a neće promeniti originalnu datoteku OneDrive.

  • Fascikle van mreže je trenutno opcija Premium OneDrive koja je dostupna na Android uređajima sa pretplatom na Office 365 Personal, Office 365 Home ili Office 365 poslovni plan.

  1. U aplikaciji OneDrive izaberite datoteke ili fascikle koje želite da učinite dostupnim za čitanje van mreže, a zatim dodirnite ikonu „padobran” Zadrži van mreže .

    Označite OneDrive datoteke za van mreže

  2. Datoteke označene za čitanje van mreže imaju na ikonu „padobran” Zadrži van mreže u prikazu liste. Dodirnite dvaput datoteku spisak bilo kom trenutku da biste otvorili datoteku za čitanje.

    OneDrive datoteka označena za van mreže

Saveti : 

  • Označite datoteke van mreže, OneDrive i navodi ga u prikaz van mreže, tako da možete odmah da pronađete sve vanmrežne datoteke.

  • OneDrive vanmrežna fascikla

Da biste prestali da čuvaju datoteke van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku, a zatim dodirnite samo na mreži.

OneDrive – zadržavanje na mreži

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×