Čarobnjak za uvoz poslovnih podataka i izvoz u Menadžeru za poslovne kontakte: izaberite tip datoteke ili fascikle da biste uvezli

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da uvezete podatke iz sledećih tipova datoteka u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook:

Tip datoteke

Napomene

Sledeća radnja

Podaci programa Business Contact Manager (.bcm)

Koristite ovaj tip da biste premestili zapisi i stavke istorije komunikacije u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook sa jednog računara na drugi.

Podesite opcije uvoza za datoteku.

Prilagođavanja programa Business Contact Manager (.bcmx)

Ako ste vlasnik baze podataka, možete da uvezete korisnički definisana polja dodaju prilikom prilagođavanja zapisa, kao i podatke da prilagođenih polja. Ako niste vlasnik baze podataka, možete da uvezete samo podaci.

Izaberite datoteku za uvoz.

Informacije za List Builder kontakte (.bcm)

Važno : Obaveštenje o zatvaranja usluge Microsoft će prekine u uslugu E-mail Marketing efikasne 1 maj 2009, ali možete da nastavite da koristite uslugu do 1 maja 2009.

Ako ste prethodno kreirali poslovni kontakti listu sa imenima iz Microsoft Office Outlook 2007 sa poslovni kontakt Menadžera za uslugu E-Mail Marketing u starijoj verziji programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da ih uvezete u trenutnu verziju. Dostupno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izaberite datoteku za uvoz.

Vrednosti razdvojene zarezima (.csv)

Da biste uvezli podatke u formatima datoteka ne podržava Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, prvo konvertujete datoteku datoteka razdvojena zarezima.

Izaberite datoteku za uvoz, a zatim postavite opcije.

Access baze podataka (.mdb, .accdb)

Uvoz kontakata ili poslovnih kontakata iz Microsoft Office Access baze podataka.

Izaberite datoteku za uvoz, a zatim postavite opcije.

Excel * radna sveska (.xls, xlsx)

Uvoz kontakata ili poslovnih kontakata iz Excel * radne sveske.

Pogledajte sledeće napomene za oblikovanje predlozi za Excel * unakrsne tabele.

Napomene : 

  • Najmanje jednu kolonu u unakrsnoj tabeli Excel * treba da uključite naslov kolone, kao što je grad.

  • Red zaglavlja kolone mora da bude prvi red u unakrsnoj tabeli. Vrednosti za neke od naslova kolone može da bude prazno. Na primer, ime; <prazno>; Ulica; Grad.

  • Nemojte uključivati sve informacije iznad red zaglavlja kolone.

  • Mapirajte naslove kolona da se podudara sa nalepnice na Business Contact Manager zapisa. Više informacija o mapiranje polja potražite u članku mapiranje polja u Menadžeru za poslovne kontakte.

Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte može da se koristi sa Excel 2007 ili 2003.

Izaberite datoteku za uvoz, a zatim postavite opcije.

Outlook fascikla sa kontaktima

Ako možete da koristite Outlook fasciklu sa kontaktima za skladištenje poslovnih kontakata, ovo je najlakši način da biste kopirali kontakt informacija masovno u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Prilozi i komentari koji sadrže više od 4000 znakova (oko stranice u dužine) se neće uvesti Više informacija potražite u članku Kopiranje ili premeštanje Outlook kontakte u Menadžeru za poslovne kontakte.

Izaberite fasciklu sa kontaktima programa Outlook za uvoz, a zatim postavite opcije.

Microsoft potencijalni klijenti (.bcm)

Koristite ovaj tip da biste uvezli kupljenih ili prethodnih verzija lista potencijalne klijente u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Izaberite datoteku za uvoz, a zatim postavite opcije.

ACT! (.dbf, .pad)

Ako imate ACT! aplikacija instalirana, možete da uvezete svoje kontakte, grupe, beleške, istorija, aktivnosti i mogućnosti za poslovanje.

Napomena : ACT! verzije uključuju ACT! 2007/9 ACT! 2006/8, ACT! 2005/7, ACT! 2003/6, ACT! 2000/5, ACT! 4. Preuzmite i instalirajte servisni paket 1 za Office 2007 koje obuhvataju podršku za uvoz poslovnih podataka iz programa ACT! 2007/9 i poboljšana podrška za ACT! 2006/8. Samostalno izdanje Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte uključuje ovu podršku.

Otvorite alatku za konvertovanje podataka poslovni kontakt menadžera i koristite ga da biste konvertovali ACT! podataka.

Napomena : Verzija Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na engleskom jeziku možete konvertovati samo ACT! podataka koje su kreirane pomoću sad verziju programa ACT!

QuickBooks (.iif)

Uvoz kontakata, klijente, zaposlene, proizvode i dobavljače iz QuickBooks u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Otvorite alatku za konvertovanje podataka poslovni kontakt menadžera i koristite ga da biste konvertovali QuickBooks podatke.

Napomena : Ova stranica je deo čarobnjaka za uvoz i izvoz poslovnih podataka u programu Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Uvoz i izvoz, a zatim izaberite stavku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da biste pristupili ovom čarobnjaku.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×