Čarobnjak za uvoz i izvoz poslovnih podataka u Menadžeru za poslovne kontakte: konvertovanje podataka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kliknite na dugme Konvertuj podatke da biste koristili alatku za konverziju podataka Menadžera za poslovne kontakte za Outlook. Ova alatka konvertuje kopiju podataka u format Menadžera za poslovne kontakte, ali originalna datoteka ostaje nepromenjena.

Ako kliknete na dugme Konvertuj podatke, biće prikazana Alatka za konverziju podataka pomoću koje se konvertuju podaci iz programa kao što su ACT! ili QuickBooks.

Napomena : ACT! verzije uključuju ACT! 2007/9 ACT! 2006/8, ACT! 2005/7, ACT! 2003/6, ACT! 2000/5, ACT! 4. Preuzmite i instalirajte servisni paket 1 za Office 2007 koje obuhvataju podršku za uvoz poslovnih podataka iz programa ACT! 2007/9 i poboljšana podrška za ACT! 2006/8. Verzija Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na engleskom jeziku možete konvertovati samo ACT! podataka koje su kreirane pomoću sad verziju programa ACT!.

Alatka za konverziju podataka će zatražiti od vas da otkucate putanju i ime datoteke koju želite da konvertujete, a zatim uvezete u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Konvertovana datoteka podrazumevano se skladišti u sledeću fasciklu:

  • U operativnom sistemu Windows XP, C:\Documents and Settings\<korisničko ime>, My Documents\ime datoteke.bcm

    pri čemu korisničko ime predstavlja ime korisnika, a ime datoteke – ime ACT! ili QuickBooks datoteke.

  • U operativnom sistemu Windows Vista, C:\Users\<korisničko ime>\Documents\ime datoteke.bcm

    pri čemu korisničko ime predstavlja ime korisnika, a ime datoteke – ime ACT! ili QuickBooks datoteke.

Napomena : Ova stranica je deo čarobnjaka za uvoz i izvoz poslovnih podataka u Menadžeru za poslovne kontakte za Outlook. Čarobnjaku pristupate tako što u meniju Datoteka pokazivač postavite na stavku Uvoz i izvoz, a zatim izaberete stavku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×