Čarobnjak za uvoz i izvoz poslovnih podataka Menadžera za poslovne kontakte: izvoz istorije datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Datoteka za izvoz:     Upišite lokaciju datoteke koju želite da izvezete ili kliknite na dugme Potraži da biste je pronašli.

U odeljku „Istorija izvoza“ izaberite jednu od sledećih opcija:

  • Celokupna istorija      Obuhvata celokupnu istoriju komunikacije datih zapise, između ostalog i istoriju povezanih naloga, poslovnih kontakata i e-poruka.

  • Celokupna istorija bez e-poruka      Obuhvata celokupnu istoriju komunikacije datih zapisa, između ostalog i istoriju povezanih naloga i poslovnih kontakata, ali ne i istoriju e-poruka.

Napomena : Prilikom uvoza naloga ili poslovnih kontakata možete da odaberete da uvezete sve zapise, uključujući odgovarajuću istoriju komunikacije, odnosno samo željene zapise. Međutim, uvozom izabranih poslovnih kontakata neće biti uvezeni odgovarajući zapisi naloga, a uvozom izabranih naloga neće biti uvezeni odgovarajući zapisi poslovnog kontakta.

U odeljku „Izvoz proizvoda“ izaberite jednu od opcija:

  • Da     Uključuje stavke proizvoda i usluga.

  • Ne     Isključuje stavke proizvoda i usluga.

Napomena : Ova stranica je deo čarobnjaka za uvoz i izvoz poslovnih podataka programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Da biste pristupili ovom čarobnjaku, u meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Uvoz i izvoz, a zatim izaberite stavku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×