Čarobnjak za uvoz i izvoz poslovnih podataka Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Čarobnjak za uvoz i izvoz poslovnih podataka može da vam pomogne pri sledećem:

 • Uvoz poslovnih podataka u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

 • Izvoz poslovnih podataka iz Menadžera za poslovne kontakte za Outlook

Preporučuje se da napravite rezervnu kopiju baze podataka Menadžera za poslovne kontakte pre nego što uvezete datoteku, jer se ovaj proces ne može opozvati drugačije sem ručnim brisanjem uvezenih stavki.

Kako?

Samo vlasnik baze podataka može da napravi rezervnu kopiju datoteka.

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Upravljaj bazom podataka.

 2. U dijalogu Upravljanje bazom podataka, na kartici Rezervna kopija/vraćanje u prethodno stanje izaberite opciju Napravi rezervnu kopiju baze podataka.

 3. U dijalogu Rezervna kopija baze podataka, u polje Pravljenje rezervne kopije Menadžera za poslovne kontakte na upišite lokaciju za rezervnu kopiju datoteke ili kliknite na dugme Potraži da biste izabrali lokaciju.

  Napomena : Rezervnu kopiju datoteke možete da sačuvate na bilo kom ispravnom uređaju za skladištenje, kao što je drugi računar, CD, flopi disk, zip jedinica ili mreža preduzeća.

 4. Upišite lozinku u polja Lozinka i Verifikujte lozinku ako želite da datoteku rezervne kopije zaštitite lozinkom.

 5. Kliknite na dugme U redu.

  Kliknite na dugme Pomoć na toj stranici da biste dobili pomoć pri dovršavanju stranice u čarobnjaku.

Uvezi datoteku      Izaberite ovu opciju da biste poslovne podatke iz drugog programa uvezli u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Izvezi datoteku      Izaberite ovu opciju da biste poslovne podatke iz Menadžera za poslovne kontakte za Outlook izvezli u drugi program.

Kliknite na dugme Dalje da biste nastavili sa operacijom uvoza ili izvoza.

Kliknite na dugme Otkaži da biste prekinuli operaciju uvoza ili izvoza i zatvorili čarobnjak.

Napomene : 

 • Ne preporučuje se uvoz poslovnih podataka iz različitih regiona sveta, kao ni izvoz poslovnih podataka u te regione, jer se neke strukture i tipovi podataka ne mogu konvertovati.

 • U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Uvoz i izvoz, a zatim izaberite stavku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da biste otvorili čarobnjak za uvoz i izvoz poslovnih podataka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×