Čarobnjak za uvoz i izvoz poslovnih podataka Menadžera za poslovne kontakte: biranje tipa datoteke za izvoz poslovnih podataka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook vam omogućava izvoz poslovnih podataka u tri tipa datoteke Menadžera za poslovne kontakte, kao što je opisano u sledećoj tabeli.

Izbor tipa datoteke za izvoz u      Izaberite neki od sledećih formata datoteke: .bcm, .bcmx ili .csv.

Tip datoteke

Oznaka tipa datoteke

Tip podataka

Podaci Menadžera za poslovne kontakte

.bcm

Zapisi Menadžera za poslovne kontakte koji obuhvataju: naloge, poslovne kontakte, mogućnosti za poslovanje i stavke istorije komunikacije, kao što su povezane e-poruke.

Prilagođavanja Menadžera za poslovne kontakte

.bcmx

Korisnički definisana polja i grupe koje su kreirane za Prilagođavanje obrazaca Menadžera za poslovne kontakte i zapisa. Više informacija o prilagođavanja potražite u članku obrazaca prilagođavanje Menadžera za poslovne kontakte pomoću korisnički definisanih polja.

Datoteka u formatu vrednosti razdvojenih zarezima

.csv

Tekstualna datoteka sa podacima koji su razdvojeni zarezom. U programima kao što su Notepad ili Excel možete da kreirate i sačuvate .csv datoteku.

Napomena : Ova stranica je deo čarobnjaka Business uvoz i izvoz podataka u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Da biste pristupili ovom čarobnjaku, u meniju datoteka , postavite pokazivač Uvoz i izvoz, i zatim izaberite stavku Business Contact Manager za Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×