Ukončenie zdieľania poznámkového bloku vo OneDrive

Ak zdieľate v službe OneDrive poznámkový blok a už nechcete, aby ho ostatní používatelia mohli zobrazovať a upravovať, môžete ho ponechať vo OneDrive a zmeniť nastavenia zdieľania.

Ak chcete konkrétnej osobe zabrániť zobrazovať a upravovať poznámkový blok, môžete zmeniť povolenia v časti Zdieľané s.

  1. Kliknite na položky Súbor > Zdieľať > Pozvať ľudí.

  2. V časti Zdieľané s kliknite pravým tlačidlom myši na meno osoby.

  3. Používateľa môžete úplne odstrániť alebo môžete zmeniť jeho povolenia.

    Zmena povolení alebo ukončenie zdieľania poznámkového bloku s používateľom

Poznámka : Ak chcete niekomu zakázať upravovať poznámkový blok, no chcete mu povoliť jeho zobrazovanie, zmeňte povolenia pre tohto používateľa z možnosti Môže upravovať na možnosť Môže zobrazovať.

Zakázanie prepojenia na zdieľanie

Ak zdieľate poznámkový blok prostredníctvom prepojenia, môžete prepojenie znefunkčniť. Používatelia tak nebudú môcť poznámkový blok zobraziť ani upraviť. Ak prepojenie zakážete, používateľom sa po kliknutí naň zobrazí hlásenie s informáciou, že prepojenie bolo pravdepodobne odstránené, uplynula jeho platnosť alebo nemajú povolenie na jeho zobrazenie.

  1. Kliknite na položky Súbor > Zdieľať > Získať prepojenie na zdieľanie.

  2. Vedľa položky Prepojenie na zobrazenie alebo Prepojenie na úpravy kliknite na položku Zakázať prepojenie.

    Povolenie alebo zakázanie prepojenia na zdieľanie

Poznámka :  Ak sa zobrazuje tlačidlo Vytvoriť prepojenie, ale nezobrazuje sa prepojenie na poznámkový blok, buď ste ho nevytvorili alebo ste ho už zakázali.

Rozšírte svoje zručnosti
Preskúmať školenie
Buďte medzi prvými, ktorí získajú nové funkcie
Pridajte sa k insiderom pre Office

Boli tieto informácie užitočné?

Ďakujeme za vaše pripomienky!

Ďakujeme vám za pripomienky. Pravdepodobne vám pomôže, ak vás spojíme s pracovníkom podpory pre Office.

×