Odstránenie používateľa v Microsoft Planneri

Ak chcete zabezpečiť, aby sa používateľ odstránil z Microsoft Plannera, tento používateľ odstránite v centre spravovania služieb Microsoft 365. Po odstránení používateľa sa informácie o telemetrii odstránia v Microsoft Planneri a ich meno používateľa sa zmení na "bývalého používateľa". Ak chcete odstrániť iné informácie ako meno používateľa a telemetriu, budete musieť získať prístup k príslušným plánom a urobiť to manuálne.

Odstránenie používateľa z Plannera

Ako správca služieb Office 365 prejdite do centra spravovania služieb Microsoft 365 a odstráňte používateľa podľa krokov uvedených v téme Odstránenie používateľa z organizácie.

Týmto sa odstráni aj používateľ zo služby Azure Active Directory. Do 30 dní máte čas obnoviť konto pred trvalým odstránením údajov používateľa.

Dôležité: Ak najprv odstránite používateľa zo služby Azure Active Directory, nebudete môcť exportovať plány používateľa z Microsoft Plannera. Nezabudnite najprv exportovať plány z Microsoft Plannera, ak chcete odstrániť používateľa aj z vašej organizácie.

Čo sa automaticky odstráni

Po odstránení používateľa sa odstránia ich Telemetria a meno používateľa takto:

  • Všetky údaje telemetrie sa odstránia.    Stáva sa to vždy, keď sa používateľ odstráni zo služby Azure Active Directory.

  • Meno používateľa a User.Id sa odstránia.    Microsoft Planner ukladá meno používateľa a User.Id na TaskUserID. Keď je používateľ odstránený, Microsoft Planner si zachová TaskUserID, ale odstráni meno používateľa a User.Id. Microsoft Planner to umožňuje:

    • Premenujte používateľa na možnosť bývalý používateľ. Všetci odstránení používatelia budú premenovaní ako Bývalí používatelia.

    • Udržujte informácie o úlohe vytvorenej používateľom, úloha priradená úlohe a úloha dokončená pod názvom bývalý používateľ.

Odstránenie konkrétnych používateľských údajov

Keďže Microsoft Planner je kolaboratívnym nástrojom, v ktorom sa zdieľa veľa práce, odstránením používateľa sa neodstránia žiadne plány, úlohy ani obsah, ku ktorému sa používateľ podieľal alebo sa naň odkazuje. Ak chcete odstrániť alebo redigovať údaje zahrnuté v plánoch a úlohách, môžete plán upraviť manuálne.

Ak chcete upraviť plány, vykonajte niektorý z týchto krokov:

  • Prideliť povolenia skupine s osobnými údajmi používateľa.    Toto je najužitočnejšie, keď sú údaje používateľa niekde samotný používateľ nemá prístup.

  • Zmeňte heslo používateľa a prihláste sa ako používateľ.    Funguje to najlepšie pre plány, na ktorých sa používateľ zúčastnil.

    Dôležité: Zmena hesla používateľa a ich prihlasovanie funguje len v prípade, že ho odstránite pred odstránením používateľa z vašej organizácie.

Po povolení alebo prihlásení ako používateľ môžete zmeniť alebo odstrániť akýkoľvek plán, úlohu alebo iný obsah, ktorý by už nemal odkazovať na používateľa.

Pozrite tiež

Export údajov o používateľovi v Microsoft Planneri

Poznámka:  Táto stránka bola preložená automaticky a môže obsahovať gramatické chyby alebo nepresnosti. Naším cieľom je, aby bol tento obsah pre vás užitočný. Môžete nám dať vedieť, či boli tieto informácie pre vás užitočné? Tu nájdete anglický článok ako referenciu.

Rozšírte svoje zručnosti práce s balíkom Office
Preskúmať školenie
Buďte medzi prvými, ktorí získajú nové funkcie
Pridajte sa k insiderom pre Office

Boli tieto informácie užitočné?

Ďakujeme za vaše pripomienky!

Ďakujeme vám za pripomienky. Pravdepodobne vám pomôže, ak vás spojíme s pracovníkom podpory pre Office.

×