Oprirea sincronizării într-un folder partajat din SharePoint Workspace 2010

Notă:  Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs. Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei pagini. Aici se află articolul în limba engleză , ca să îl puteți consulta cu ușurință.

Aveți posibilitatea să opriți sincronizarea unui folder partajat în timp ce îl utilizați sau din Bara de lansare.

Oprirea sincronizării în timp ce utilizați un folder partajat

Faceți clic pe Opriți sincronizarea numele folderului partajat în panoul de Activități de sincronizare .

Notă: Această acțiune afectează doar computerul pe care selectați opțiunea. Dacă doriți să opriți sincronizarea pentru folderul partajat pe toate computerele pe care aveți un cont, trebuie să selectați o opțiune de ștergere așa cum este descris mai jos.

Oprirea sincronizării din Bara de lansare

  1. Faceți clic pe folderul partajat căruia doriți să îi opriți sincronizarea.

  2. În fila Pornire, faceți clic pe săgeata verticală de pe butonul Ștergere, apoi faceți clic pe o opțiune de ștergere.

    Detalii

    • Ștergere: folderul partajat este șters din contul dvs. de pe acest computer. Totuși, dacă ați adăugat contul pe unul sau mai multe computere, folderul partajat va fi listat în continuare sub categoria „Nu se află pe acest computer”. Dacă doriți, este posibil să restaurați folderul partajat șters aducându-l din alt computer.

    • Ștergere din toate computerele: folderul partajat este șters din toate computerele pe care aveți contul. Calitatea dvs. de membru al folderului partajat se termină dacă alt membru nu vă reinvită. Această opțiune se afișează doar dacă aveți un cont pe mai multe computere.

    • Ștergere pentru toți membrii: folderul partajat este șters de pe toate computerele membrilor spațiului de lucru. Această opțiune este disponibilă doar managerilor. Utilizați această opțiune doar dacă știți sigur că toți membrii nu mai utilizează folderul partajat și orice informații esențiale au fost arhivate.

Extindeți-vă competențele Office
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×