Mutarea unui blocnotes OneNote pe care ați partajat cu alte persoane

Important : Acest articol este tradus automat, consultați exonerarea de răspundere. Versiunea în limba engleză a acestui articol se poate găsi aici pentru referință.

Înainte de a muta un blocnotes partajat care e posibil să fie utilizat de alte persoane, minimizați întreruperile planificând dinainte și comunicându-le celorlalte persoane când doriți să mutați blocnotesul în altă locație.

Luați în considerare mutarea blocnotesurilor doar în perioadele în care știți că activitatea de editare partajată este redusă la minimum. De asemenea, se recomandă să faceți întâi copii de rezervă ale fișierelor înainte să efectuați modificări semnificative, mai ales dacă dvs. sau alte persoane vă aflați în timpul unei activități importante de lucru. 

Pasul 1: Pregătirea mutării

Atunci când sunteți gata să mutați un blocnotes partajat într-o locație nouă, procedați astfel:

  1. Creați un blocnotes nou (Fișier > Nou) în locația în care trebuie mutat celălalt blocnotes.

  2. Notificați persoanele cu care partajați vechiul blocnotes că acesta va fi mutat și că trebuie să deschidă blocnotesul nou. Puteți face acest lucru într-unul din două moduri:

    • În blocnotesul inițial, creați o secțiune nouă cu o pagină care să conțină instrucțiunile (recomandat).

    • Trimiteți-le un mesaj de e-mail cu instrucțiunile.

  3. În oricare dintre cazuri, includeți adresa URL a noului blocnotes și adăugați text pe pagină sau în e-mail pentru a explica de ce și unde va fi mutat blocnotesul. 

Pasul 2: Mutarea notelor

Atunci când sunteți gata să mutați notele din vechiul blocnotes în cel nou, procedați astfel:

  1. Asigurați-vă că sunt deschise și blocnotesul vechi și cel nou, apoi glisați fiecare secțiune din blocnotesul vechi în cel nou.

  2. Dacă anterior ați creat o secțiune în blocnotesul vechi pentru a le spune celorlalte persoane că blocnotesul va fi mutat, lăsați acea secțiune în blocnotesul vechi fără să o mutați. Astfel, toți cei care deschid blocnotesul vechi după o vreme (de exemplu, un coleg de serviciu care revine dintr-o vacanță prelungită) vor putea vedea unde au fost mutate notele.

  3. Apăsați Shift+F9 pe tastatură pentru a sincroniza manual toate blocnotesurile și așteptați să se termine sincronizarea. Atunci când OneNote termină de sincronizat modificările, toți vor vedea structura blocnotesului nou atunci când se vor conecta din nou la noul blocnotes.

  4. Închideți blocnotesul vechi. Acesta nu se va șterge, însă nu îl veți putea deschide din obișnuință.

Începutul paginii

Notă : Exonerare de răspundere pentru traducere automată: Acest articol a fost tradus de un sistem computerizat, fără intervenție umană. Microsoft oferă aceste traduceri automate pentru a ajuta utilizatorii vorbitori de alte limbi decât engleza să beneficieze de conținutul despre produsele, serviciile și tehnologiile Microsoft. Pentru că articolul a fost tradus de un computer, poate conține erori de vocabular, sintaxă sau gramatică.

Extindeți-vă competențele
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×