Eliminarea accesului la site pentru utilizatori și grupuri

Important: Acest articol este tradus automat, consultați exonerarea de răspundere. Versiunea în limba engleză a acestui articol se poate găsi aici pentru referință.

Pentru a gestiona corect accesul la resursele din site, este important ca administratorii de site-uri să revoce prompt accesul utilizatorilor care nu mai fac parte din organizație sau al căror rol s-a modificat, determinând astfel necesitatea de a le regla nivelul lor de permisiune.

Când se elimină utilizatori din grupurile de permisiune ale unui site, utilizatorii respectivi nu mai au posibilitatea să răsfoiască la site (în cazul în care nu au drepturi individuale la acesta). De asemenea, aceștia nu mai primesc avertismente în legătură cu evenimentele din site. Cu toate acestea, utilizatorii eliminați se află încă în tabelul DateUtilizatori, iar avertismentele lor sunt încă prezente. Administratorul de site-uri are posibilitatea să le vadă avertismentele, la pagina Avertismente utilizatori.

Aceasta facilitează mutarea utilizatorilor dintr-un grup în altul fără a le pierde avertismentele create. Astfel, nu va fi necesar ca utilizatorii mutați din grupul Vizitatori în grupul Membri să-și re-creeze avertismentele doar pentru că și-au modificat nivelul de permisiune.

Pentru a șterge definitiv un utilizator din tabelul DateUtilizatori împreună cu toate avertismentele sale, este necesar să ștergeți acel utilizator din colecția de site-uri.

Ce intenționați să faceți?

Eliminarea utilizatorilor dintr-un grup

Ștergerea unui grup

Ștergerea unui utilizator dintr-o colecție de site-ul

Vizualizarea avertizări de utilizator

Eliminarea utilizatorilor dintr-un grup

  1. Pe pagina de pornire, faceți clic pe meniul Acțiuni site, indicați spre Setări site, apoi faceți clic pe Persoane și grupuri.

  2. Pe pagina Persoane și grupuri, din Lansarea rapidă, faceți clic pe Grupuri.

  3. Pe pagina Persoane și grupuri: pe pagina Toate grupurile, faceți clic pe numele grupului din care doriți să eliminați utilizatori.

  4. Bifați casetele de selectare pentru utilizatorii pe care intenționați să îi eliminați.

  5. În meniul Acțiuni, faceți clic pe Eliminare utilizatori din grup, apoi faceți clic pe OK.

Începutul paginii

Ștergerea unui grup

  1. Pe pagina de pornire, faceți clic pe meniul Acțiuni site, indicați spre Setări site, apoi faceți clic pe Persoane și grupuri.

  2. Pe pagina Persoane și grupuri, din Lansarea rapidă, faceți clic pe Grupuri.

  3. Pe pagina Persoane și grupuri: pe pagina Toate grupurile, în coloana Editare, faceți clic pe butonul Editare din dreptul grupului pe care intenționați să îl ștergeți.

  4. Pe pagina Modificare setări grup, defilați în partea de jos a paginii, faceți clic pe Ștergere, apoi faceți clic pe OK.

Începutul paginii

Ștergerea unui utilizator dintr-o colecție de site-uri

Pentru a șterge definitiv un utilizator din tabelul DateUtilizatori împreună cu toate avertismentele sale, efectuați următoarele:

  1. Pe pagina de pornire a colecției de site-uri, faceți clic pe meniul Acțiuni site, indicați spre Setări site, apoi faceți clic pe Persoane și grupuri.

  2. Pe pagina Persoane și grupuri, din Lansarea rapidă, faceți clic pe Toate persoanele.

  3. Pe pagina Persoane și grupuri: pe pagina Toate persoanele, bifați caseta de selectare din dreptul utilizatorului pe care intenționați să îl ștergeți.

  4. În meniul Acțiuni, faceți clic pe Ștergere utilizatori din colecție de site-uri, apoi faceți clic pe OK.

Începutul paginii

Vizualizarea avertismentelor utilizatorilor

  1. Pe pagina de pornire a site-ului portal, faceți clic pe Acțiuni site, indicați spre Setări site, apoi faceți clic pe Se modifică toate setările site-ului.

  2. Pe pagina Setări site, în secțiunea Administrare site, faceți clic pe Avertismente utilizator.

  3. În meniul Afișare avertismente pentru, selectați numele utilizatorului ale cărui avertismente intenționați să le vizualizați, apoi faceți clic pe Actualizare.

    Pentru a șterge un avertisment, bifați caseta de selectare din dreptul său, apoi faceți clic pe Ștergere avertismente selectate.

Începutul paginii

Notă: Exonerare de răspundere pentru traducere automată: Acest articol a fost tradus de un sistem computerizat, fără intervenție umană. Microsoft oferă aceste traduceri automate pentru a ajuta utilizatorii vorbitori de alte limbi decât engleza să beneficieze de conținutul despre produsele, serviciile și tehnologiile Microsoft. Pentru că articolul a fost tradus de un computer, poate conține erori de vocabular, sintaxă sau gramatică.

Extindeți-vă competențele
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×