Ștergerea unei activități sau a unui plan

Aveți o activitate sau un plan de care nu mai aveți nevoie? Scăpați de ea!

Notă: Doriți să închideți sau să arhivați un plan în loc să îl ștergeți? Acest lucru nu este acceptat în prezent în Planner. Avem câteva sugestii pentru modul de a gestiona închiderea unui plan și ne-ar face plăcere să vă auzim ideile. Lăsați-ne feedback sau votați caracteristicile pe care alții le-au sugerat, la Planner.uservoice.com.

Activități

Puteți să ștergeți o activitate din forumul planului sau în timpul detaliilor unei activități.

Avertisment: Nu există nicio modalitate de a recupera o activitate ștearsă. Dacă ștergeți din greșeală o activitate, va trebui să o Creați din nou de la zero.

Pentru a șterge o activitate de pe tablă, selectați cele trei puncte din partea dreaptă a fișei de activități, apoi alegeți Ștergere.

Din tablă, faceți clic pe punctele de suspensie, apoi faceți clic pe Ștergere

Dacă sunteți în detaliile activității, selectați cele trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi alegeți Ștergere.

Faceți clic pe Ștergere din detaliile activităților

Planuri

Doar proprietarii planului pot șterge planuri. Dacă membrii planului doresc să elimine calitatea de membru, aceștia pot lăsa planuri.

Fiecare plan aparține unui grup Office 365. Dacă, în plus față de ștergerea planului, doriți să ștergeți grupul, consultați ștergerea unui grup în Outlook.

Proprietarii planificării: ștergerea planurilor

Dacă sunteți proprietarul planului, puteți să ștergeți un plan.

  1. Pentru a șterge un plan, selectați cele trei puncte din partea dreaptă a numelui planului, apoi alegeți Setări plan.

  2. În Setări plan, selectați Ștergere plan..

  3. În caseta de dialog Ștergere plan , selectați înțeleg că acest plan și toate activitățile sale vor fi șterse definitiv, apoi alegeți Ștergere.

Doriți să plecați fără a șterge? Dacă sunteți proprietarul planului și doriți să părăsiți planul, va trebui să predați rolul de administrator altei persoane înainte de a putea pleca.

Importante În mod implicit, un grup Office 365 șters este reținut timp de 30 de zile. Acest interval de 30 de zile se numește „ștergere logică”, deoarece încă puteți restaura grupul. După 30 de zile, grupul și conținutul asociat se șterg definitiv și nu pot fi restaurate.  Pentru a restaura un grup Office 365, consultați articolul restaurarea unui grup office 365 șters

Membri: lăsați planuri pentru a le elimina

Dacă nu sunteți proprietarul planului, nu puteți șterge planul. În schimb, puteți să părăsiți planul pentru a-l elimina din Hubul Planner.

Pentru a părăsi un plan, selectați cele trei puncte din partea dreaptă a numelui planului, apoi alegeți părăsire plan.

Lăsați planul

Articole corelate  

Restaurarea unui grup Office 365 șters

Gestionarea grupurilor Office 365 cu PowerShell

Notă:  Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Ne puteți spune dacă informațiile au fost utile? Aici se află articolul în limba engleză, ca referință.

Extindeți-vă competențele Office
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×