Office
Conectare

Ștergeți datele de utilizator în Microsoft Planner

Notă:  Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs. Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei pagini. Aici se află articolul în limba engleză , ca să îl puteți consulta cu ușurință.

Pentru a asigura că un utilizator este șters din Microsoft Planner, ștergeți utilizatorului respectiv în centrul de administrare Office 365. După ce utilizatorul este șters, lor informații de telemetrie vor fi șterse în Microsoft Planner și numele de utilizator s-a modificat "Fosta utilizator". Dacă doriți să ștergeți informațiile decât numele de utilizator și telemetrie, va trebui să accesați planuri relevante și să faceți acest lucru manual.

Pentru a șterge un utilizator din Planificator

În calitate de administrator Office 365, accesați centrul de administrare Office 365 și ștergerea utilizator urmând pașii din ștergerea unui utilizator din organizația dvs.

Aceasta va șterge utilizatorului din Azure Active Directory, de asemenea. 30 de zile, trebuie să restaurați contul, înainte de a datele de utilizator este șters definitiv.

Important: Dacă ștergeți utilizatorului din Azure Active Directory mai întâi, nu va putea exporta planurile de utilizator din Microsoft Planner. Asigurați-vă pentru a exporta planuri din Microsoft Planner mai întâi, dacă intenționați să o ștergeți, de asemenea, utilizatorul din organizația dvs.

Ce sunt șterse automat

După ce utilizatorul este șters, lor telemetrie și numele de utilizator sunt șterse, după cum urmează:

  • Se șterg toate date de telemetrie.    Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când un utilizator este șters din Azure Active Directory.

  • Numele de utilizator și User.Id sunt șterse.    Microsoft Planner stochează numele de utilizator și User.Id împotriva TaskUserID. Atunci când un utilizator este șters, Microsoft Planner păstrează TaskUserID, dar șterge numele de utilizator și User.Id. Acest lucru permite Microsoft Planner la:

    • Redenumiți utilizator "Fosta utilizator". Toți utilizatorii șterse vor fi redenumite "fosta utilizator".

    • Păstrați informațiile pe "activitate create de", "activități atribuite" și "activitate finalizată de" sub nume "fosta utilizator".

Pentru a șterge datele de utilizator specifice

Deoarece Microsoft Planner este un instrument de colaborare în care o mare parte din lucru este partajat, ștergerea unui utilizator nu șterge orice planuri, activități sau conținut care utilizatorul a fost implicate în sau care face referire. Dacă doriți să eliminați sau să redactaţi date incluse în planurile și activități, puteți să editați manual planul.

Pentru a edita planuri, efectuați una dintre următoarele:

  • Singur Acordarea permisiunilor de grup care conține datele personale ale utilizatorului.    Aceasta este utilă atunci când datele de utilizator este în altă utilizatorului singuri nu are acces la.

  • Modifica parola utilizatorului și conectați-vă ca utilizatorul.    Acest lucru funcționează cel mai bine pentru planurile care utilizatorul participat.

    Important: Modificarea parolei de utilizator și conectarea ca le funcționează doar dacă puteți face acest lucru înainte de a vă ștergerea utilizatorului din organizația dvs.

Odată ce aveți permisiuni sau sunteți conectat ca utilizator, puteți modifica sau elimina orice plan, activități sau alte tipuri de conținut care nu mai trebuie să fac referire la acesta.

Consultați și

Exportul datelor de utilizator din Microsoft Planner

Extindeți-vă competențele Office
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×