Ștergerea datelor de utilizator în Microsoft Planner

Pentru a vă asigura că un utilizator este șters din Microsoft Planner, ștergeți acel utilizator în centrul de administrare Microsoft 365. După ce utilizatorul este șters, informațiile de telemetrie vor fi șterse în Microsoft Planner, iar numele de utilizator s-a schimbat la "fostul utilizator". Dacă doriți să ștergeți alte informații decât numele de utilizator și telemetria, va trebui să accesați planurile relevante și să faceți acest lucru manual.

Pentru a șterge un utilizator din planner

Ca administrator Office 365, accesați centrul de administrare Microsoft 365 și ștergeți utilizatorul urmând pașii din ștergerea unui utilizator din organizația dvs.

Acest lucru va șterge, de asemenea, utilizatorul din Azure Active Directory. Aveți 30 de zile pentru a restaura contul înainte ca datele utilizatorului să fie șterse definitiv.

Important: Dacă ștergeți mai întâi utilizatorul din Azure Active Directory, nu veți putea exporta planurile utilizatorului din Microsoft Planner. Asigurați-vă că exportați mai întâi planurile din Microsoft Planner dacă intenționați, de asemenea, să ștergeți utilizatorul din organizație.

Ce se șterge automat

După ce utilizatorul este șters, telemetria și numele de utilizator se șterg, după cum urmează:

  • Toate datele de telemetrie sunt șterse.    Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când un utilizator este șters din Azure Active Directory.

  • Numele utilizatorului și User.Id sunt șterse.    Microsoft Planner stochează numele utilizatorului și User.Id în TaskUserID. Atunci când un utilizator este șters, Microsoft Planner păstrează TaskUserID, dar șterge numele utilizatorului și User.Id. Acest lucru permite Microsoft Planner să:

    • Redenumiți utilizatorul la "fostul utilizator". Toți utilizatorii șterse vor fi redenumite "fostul utilizator".

    • Păstrați informațiile despre "activitate creată de", "activitate atribuită" și "activitate finalizată de" sub numele de "utilizator fost".

Pentru a șterge anumite date de utilizator

Deoarece Microsoft planner este un instrument de colaborare în care se partajează o mare parte din lucru, ștergerea unui utilizator nu șterge niciun plan, activități sau conținut cu care a fost implicat sau la care face referire utilizatorul. Dacă doriți să eliminați sau să redactați date incluse în planuri și activități, puteți edita manual planul.

Pentru a edita planuri, procedați astfel:

  • Acordați-vă permisiuni grupului care conține datele personale ale utilizatorului.    Acest lucru este util atunci când datele utilizatorului se află undeva unde utilizatorul nu are acces.

  • Modificați parola utilizatorului și conectați-vă ca utilizator.    Acest lucru funcționează cel mai bine pentru planurile la care a participat utilizatorul.

    Important: Modificarea parolei utilizatorului și conectarea, deoarece acestea funcționează numai dacă o faceți înainte de a șterge utilizatorul din organizație.

După ce aveți permisiuni sau sunteți conectat ca utilizator, puteți să modificați sau să eliminați orice plan, activitate sau alt conținut care nu ar trebui să mai facă referire la utilizator.

Consultați și

Exportul datelor de utilizator din Microsoft Planner

Notă:  Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Ne puteți spune dacă informațiile au fost utile? Aici se află articolul în limba engleză, ca referință.

Extindeți-vă competențele Office
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×