Ștergeți o activitate sau un plan

Important: Acest articol este tradus automat, consultați exonerarea de răspundere. Versiunea în limba engleză a acestui articol se poate găsi aici pentru referință.

Aveți o activitate sau un plan care nu mai aveți nevoie? Scăpăm de aceasta!

Notă: Doriți să-l închide sau Arhivați un plan în loc să ștergeți? Acest lucru nu este în prezent acceptat în Planner. Avem câteva sugestii pentru modul de a gestiona un plan de închidere și am fi încântați să primim vești de idei. Lăsați-ne feedback sau vota pe caracteristici care alte persoane au sugerat, la planner.uservoice.com.

De ce nu pot vedea Planner? Am o rulare Planner următoarele câteva luni. Dacă aveți un plan de eligibil , dar nu îl vedeți încă, aveți răbdare... Acesta este în curând!

Activități

Pentru a șterge o activitate pe forumul, selectați mai întâi activitate pentru a o deschide. Apoi, selectați cele trei puncte din dreapta a casetei de dată scadență și alegeți Ștergere.

Ștergerea unei activități

Avertisment: Nu există nicio modalitate de a recupera o activitate șterse. Dacă ștergeți din greșeală o activitate, va trebui să creați din nou o de la zero.

Planuri

Orice plan este, de asemenea, un Grup Office 365. Atunci când ștergeți un plan, de asemenea, permanent ștergeți grupul. Acest lucru elimină toate conversații de grup, e-mail, fișiere, evenimente din calendar și informațiile asociate. Trebuie să fiți administrator de grup pentru a șterge un plan.

Membri: Lăsați planuri pentru a le elimina

Dacă nu sunteți administrator, nu puteți șterge un plan. În schimb, puteți lăsa plan pentru a elimina din Hubul de Planificator.

Pentru a părăsi un plan, selectați cele trei puncte sub numele plan, apoi alegeți lăsați plan.

Părăsiți planul

Administratori: Planurile de ștergere

Dacă sunteți administrator, puteți să editați grup pentru a o șterge.

Avertisment: Atunci când ștergeți un plan, există nicio modalitate de a recupera grupul sau informațiile sale. Toate conversații de grup, e-mail, fișiere, evenimente din calendar și informațiile asociate vor fi eliminate permanent.

Pentru a șterge un plan, selectați cele trei puncte sub numele plan, apoi alegeți Editare plan.

Editați planul

În caseta care apare, selectați Ștergere planificarea. Apare un mesaj pentru a verifica dacă doriți, de asemenea, pentru a șterge definitiv grup Office 365.

Doriți să-l lăsați fără să șteargă? Dacă sunteți administrator, dar doriți să lăsați planul, va trebui să parte de rolul de administrator peste altcuiva înainte să puteți lăsa.

Notă: Exonerare de răspundere pentru traducere automată: Acest articol a fost tradus de un sistem computerizat, fără intervenție umană. Microsoft oferă aceste traduceri automate pentru a ajuta utilizatorii vorbitori de alte limbi decât engleza să beneficieze de conținutul despre produsele, serviciile și tehnologiile Microsoft. Pentru că articolul a fost tradus de un computer, poate conține erori de vocabular, sintaxă sau gramatică.

Extindeți-vă competențele
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×