Închiderea unui blocnotes în OneNote pentru Windows

Dacă aveți un singur blocnotes, nu trebuie să-l închideți după ce ați terminat de lucrat. Pur și simplu închideți OneNote și notele sunt salvate automat.

Dacă aveți mai multe blocnotesuri sau dacă lucrați cu blocnotesuri partajate, puteți să treceți de la un blocnotes la altul sau să le restrângeți, pentru a facilita navigarea.

  1. Faceți clic pe numele blocnotesului în care lucrați în prezent. Va apărea o listă cu blocnotesuri disponibile.

    Treceți de la un blocnotes la altul utilizând meniul din stânga.

  2. Faceți clic pe blocnotesul la care doriți să treceți.

Eliminarea unui blocnotes din listă

Când ați terminat definitiv lucrul într-un blocnotes, să spunem la sfârșitul unui semestru sau la terminarea unui proiect, puteți să îl eliminați din lista de blocnotesuri.

  1. Faceți clic pe numele blocnotesului în care lucrați în prezent, pentru a vedea o listă de blocnotesuri disponibile.

  2. Faceți clic dreapta pe blocnotesul pe care doriți să îl închideți și faceți clic pe Închidere blocnotes.

    Captură de ecran cu închiderea unui blocnotes în OneNote 2016.

Sfat:  Când eliminați un blocnotes din listă, acesta nu este șters. Pentru a-l aduce înapoi, faceți clic pe Fișier > Deschidere și alegeți blocnotesul pe care doriți să-l redeschideți din lista Blocnotesuri recent utilizate. Dacă doriți, puteți șterge definitiv un blocnotes.

Notă:  Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Ne puteți spune dacă informațiile au fost utile? Aici se află articolul în limba engleză, ca referință.

Extindeți-vă competențele Office
Explorați instruirea
Fiți primul care obține noile caracteristici
Alăturați-vă utilizatorilor Office Insider

Au fost utile aceste informații?

Vă mulțumim pentru feedback!

Vă mulțumim pentru feedback! Se pare că ar fi util să luați legătura cu unul dintre agenții noștri de asistență Office.

×