Microsoft OneNote opnieuw tussen gebruikers op een gedeelde iPad of iPhone

Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden.

Als u Microsoft OneNote op een iPad of iPhone die wordt gedeeld door meerdere gebruikers gebruikt, kunt u OneNote snel herstellen voordat u zich aan met uw eigen account.

Opmerking: Deze documentatie is van toepassing op Microsoft OneNote voor iPad of iPhone. Het wordt aanbevolen dat u uw apparaat bijgewerkt met de nieuwste versie van Apple iOS behouden. Zie de iOS-software op uw iPhone, iPad of iPod touch bijwerkenvoor meer informatie.

iPad

Ga als volgt te werk:

  1. Als OneNote momenteel wordt uitgevoerd op de gedeelde iPad, kunt u de app gedwongen sluiten door te dubbeltikken op de knop Start op de iPad en vervolgens omhoog te swipen op het app-voorbeeld van OneNote.

    (Zie Een app geforceerd stoppen in iOS voor meer informatie.)

  2. Tik op uw iPad op de app Instellingen.

  3. Swipe in het linkerdeelvenster omlaag naar de alfabetische lijst met geïnstalleerde apps en tik op het pictogram OneNote.

  4. In de opties van OneNote aan de rechterkant, onder de kop Opnieuw instellen, tikt u op OneNote opnieuw instellen.

  5. Tik op de opties voor OneNote opnieuw instellen aan de rechterkant om de optie Alle notitieblokken verwijderen in te schakelen en tik ook om de optie Aanmeldingsreferenties verwijderen in te schakelen.

  6. Start OneNote opnieuw en tik op Aanmelden om u aan te melden met uw eigen accountreferenties.

iPhone

Ga als volgt te werk:

  1. Als OneNote wordt uitgevoerd op de gedeelde iPhone, dwingt u de app wilt sluiten door te dubbeltikken op de knop Start op de iPhone en vervolgens vegen omhoog in de proefversie van het OneNote -app.

    (Zie Een app geforceerd stoppen in iOS voor meer informatie.)

  2. Tik op uw iPhone op de app Instellingen.

  3. Swipe omlaag naar de alfabetische lijst met geïnstalleerde apps en tik op het pictogram OneNote.

  4. Tik op OneNote opnieuw instellenin de OneNote -opties, onder de kop opnieuw instellen .

  5. De opties voor OneNote opnieuw instellen , tikt u om de optie Alle notitieblokken verwijderen inschakelt, en tik vervolgens ook op om in te schakelen van de optie Aanmeldingsgegevens verwijderen .

  6. Start OneNote opnieuw en tik op Aanmelden om u aan te melden met uw eigen accountreferenties.

Opmerking: Disclaimer voor automatische vertaling: Dit artikel is vertaald door een computersysteem zonder menselijke tussenkomst. Microsoft biedt deze automatische vertalingen aan om niet-Engels sprekende gebruikers te helpen de inhoud over producten, services en technologieën van Microsoft te raadplegen. Omdat het artikel automatisch is vertaald, bevat het mogelijk fouten in grammatica, woordenschat en syntaxis.

Uw vaardigheden uitbreiden
Training verkennen
Als eerste nieuwe functies krijgen
Deelnemen aan Office Insiders

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor uw feedback.

Hartelijk dank voor uw feedback! Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

×