Tilbakestill Microsoft OneNote mellom brukere på et delt iPad eller iPhone

Viktig: Denne artikkelen er maskinoversatt, se ansvarsfraskrivelsen. Du finner den engelske versjonen av artikkelen her som referanse.

Hvis du bruker Microsoft OneNote på en iPad eller iPhone som deles blant flere brukere, kan du raskt vil tilbakestille OneNote før du logger på med din egen konto.

Merknad: Denne dokumentasjonen gjelder Microsoft OneNote for iPad eller iPhone. Det anbefales at du beholder enheten oppdatert med den nyeste versjonen av Apple iOS. For mer informasjon, kan du se oppdatere iOS-programvaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.

iPad

Gjør følgende:

  1. Hvis OneNote kjører på den delte iPad-en, kan du tvinge appen til å lukke seg ved å dobbelttrykke Hjem-knappen på iPad og deretter sveipe opp på forhåndsvisningen av OneNote-appen.

    (Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tvinge lukking av en app i iOS.)

  2. Trykk Innstillinger-appen på iPad.

  3. Sveip ned til den alfabetiske listen over installerte apper i ruten til venstre, og trykk deretter OneNote-ikonet.

  4. I OneNote-alternativene på høyre side under overskriften Tilbakestill, trykker du Tilbakestill OneNote.

  5. I alternativene for Tilbakestill OneNote som du finner på høyre side, trykker du for å aktivere alternativet Slett alle notatblokker, og deretter trykker du for å aktivere alternativet Slett påloggingsinformasjonen.

  6. Start OneNote på nytt, og trykk deretter Logg på for å logge på med din egen kontolegitimasjon.

iPhone

Gjør følgende:

  1. Hvis OneNote kjører på den delte iPhone, kan du fremtvinge app til å lukke ved dobbelttrykke Startside-knappen på iPhone, og deretter sveipe opp på OneNote-appen preview.

    (Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tvinge lukking av en app i iOS.)

  2. Trykk Innstillinger-appen på iPhone-enheten.

  3. Sveip ned til den alfabetiske listen over installerte apper i ruten til venstre, og trykk deretter OneNote-ikonet.

  4. Trykk Tilbakestill OneNote i OneNote-alternativene under overskriften tilbakestille.

  5. Trykk for å aktivere alternativet Slett alle notatblokker i alternativene for Tilbakestill OneNote, og deretter også trykk for å aktivere alternativet Sletting av påloggingsinformasjonen.

  6. Start OneNote på nytt, og trykk deretter Logg på for å logge på med din egen kontolegitimasjon.

Merknad: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversettelse: Denne artikkelen er oversatt av et datasystem i stedet for en oversetter. Microsoft tilbyr disse maskinoversettelsene slik at brukere som ikke snakker engelsk, får tilgang til innhold om Microsoft-produkter, -tjenester og –teknologier. Ettersom artikkelen er maskinoversatt, kan den inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk.

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×