Student er slettet, men mappen vises fortsatt i Class Notebook

Obs!: Vi ønsker å gi deg det nyeste hjelpeinnholdet så raskt som mulig, på ditt eget språk. Denne siden er oversatt gjennom automatisering og kan inneholde grammatiske feil eller unøyaktigheter. Formålet vårt er at innholdet skal være nyttig for deg. Kan du fortelle oss om informasjonen var nyttig for deg nederst på denne siden? Her er den engelske artikkelen for enkel referanse.

Når du har fjernet en elev fra en klassenotatblokk, vil de ikke lenger ha tillatelse til å vise og endre det delte innholdet for notatblokken. Imidlertid vil arbeidet forbli i notatblokken så lenge du ikke velger å slette det når du fjerner eleven.

Hvis du vil slette innholdet:

  • Åpne Class Notebook i OneNote og slette hele inndelingsgruppen, og synkroniser deretter notatblokken

  • Eller, legge til student på nytt, og følg deretter instruksjonene for å fjerne en student. Forsikre deg om å velge haken boksen slette student innhold under prosessen.

Bli bedre på Office
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×