Hvorfor slettet SharePoint Workspace en liste som var gjenopprettet på serveren, og la den deretter til på nytt?

Viktig: Denne artikkelen er maskinoversatt, se ansvarsfraskrivelsen. Du finner den engelske versjonen av artikkelen her som referanse.

En SharePoint-administrator må kanskje av ulike årsaker kjøre en gjenopprettingsprosess i en SharePoint-liste. Dette kreves vanligvis hvis det er et problem med listen, for eksempel skadede data. Hver gang en liste må gjenopprettes på serveren, må den også slettes og deretter legges til på nytt i SharePoint-arbeidsområdet. Følgende melding vises:

Advarsel om at listen slettes og deretter legges til på nytt

Når listen legges til på nytt i SharePoint-arbeidsområdet, inkluderer listedataene innholdet som sist ble synkronisert mellom SharePoint-arbeidsområdet og SharePoint-området. Hvis du har oppdateringer som ikke er synkronisert når du mottar meldingen med synkroniseringsinformasjon, går disse oppdateringene tapt.

Merknad: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversettelse: Denne artikkelen er oversatt av et datasystem i stedet for en oversetter. Microsoft tilbyr disse maskinoversettelsene slik at brukere som ikke snakker engelsk, får tilgang til innhold om Microsoft-produkter, -tjenester og –teknologier. Ettersom artikkelen er maskinoversatt, kan den inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk.

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×