Hva skjer når du logger deg av Office?

Viktig: Denne artikkelen er maskinoversatt, se ansvarsfraskrivelsen. Du finner den engelske versjonen av artikkelen her som referanse.

I motsetning til når du logger deg av en nettjeneste, fjerner du kontoen din fra Office-installasjonen når du logger deg av Office-programmet. Når dette skjer, mister Office oversikten over eventuelle tilpasninger du har gjort i programmet. Og filene du har lagret på en server, blir ikke lenger synkronisert med enheten.

Hvis du vil logge deg helt av en konto, må du lukke alle Office-programmene du kjører, når du har svart «Ja» til å fjerne kontoen din.

Hvis du er logget på med mer enn én konto, må du logge deg av alle.

Du kan logge deg på igjen med en konto du har logget deg av. Gå til Fil > Office-konto > Bytt konto. Office vil imidlertid behandle den som en ny konto, noe som betyr at du må gjøre alle tilpasningene på nytt.

Merknad: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversettelse: Denne artikkelen er oversatt av et datasystem i stedet for en oversetter. Microsoft tilbyr disse maskinoversettelsene slik at brukere som ikke snakker engelsk, får tilgang til innhold om Microsoft-produkter, -tjenester og –teknologier. Ettersom artikkelen er maskinoversatt, kan den inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk.

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×