Office
Logg på

Hva skjer når du logger deg av Office?

I motsetning til når du logger deg av en nettjeneste, fjerner du kontoen din fra Office-installasjonen når du logger deg av Office-programmet. Når dette skjer, mister Office oversikten over eventuelle tilpasninger du har gjort i programmet. Og filene du har lagret på en server, blir ikke lenger synkronisert med enheten.

Hvis du vil logge deg helt av en konto, må du lukke alle Office-programmene du kjører, når du har svart «Ja» til å fjerne kontoen din.

Hvis du er logget på med mer enn én konto, må du logge deg av alle.

Du kan logge deg på igjen med en konto du har logget deg av. Gå til Fil > Office-konto > Bytt konto. Office vil imidlertid behandle den som en ny konto, noe som betyr at du må gjøre alle tilpasningene på nytt.

Bli bedre på Office
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×