Flytte en OneNote-notatblokk du har delt med andre

Før du flytter en delt notatblokk som andre personer skal bruke, kan du minimere avbruddet ved å planlegge fremover og varsle andre på forhånd når du skal flytte notatblokken til en annen plassering.

Vurder å flytte notatblokker bare når du vet at delt redigeringsaktivitet er minimal. Det er også en god ide å først sikkerhetskopiere filene før du gjør store endringer, særlig hvis du eller andre er midt i noe viktig arbeid.

Trinn 1: Klargjøre flytting

Gjør følgende når du er klar til å flytte en delt notatblokk til en ny plassering:

  1. Opprett en ny notatblokk (Fil > Ny) på plasseringen der en annen notatblokk skal flyttes til.

  2. Varsle andre du deler den gamle notatblokken med, om at den blir flyttet, og at de skal åpne den nye notatblokken. Du kan gjøre dette på én av følgende måter:

    • Opprett en ny inndeling med en side som inneholder instruksjonene (anbefales) i den opprinnelige notatblokken.

    • Send dem en e-postmelding med instruksjonene.

  3. I begge tilfeller tar du med URL-adressen til den nye notatblokken og legger til litt tekst på siden eller i e-postmeldingen som forklarer hvorfor og hvor notatblokken skal flyttes.

Trinn 2: Flytte notatene

Gjør følgende når du er klar til å flytte notatene fra den gamle notatblokken til den nye:

  1. Kontroller at du har både den gamle og nye notatblokken åpen, og dra deretter hver notatblokkinndeling fra den gamle notatblokken til den nye.

  2. Hvis du tidligere opprettet en inndeling i den gamle notatblokken for å informere andre om at notatblokken ble flyttet, lar du denne inndelingen være i den gamle notatblokken uten å flytte den. Dermed kan alle som åpner den gamle notatblokken (for eksempel en arbeidskollega som kommer tilbake fra en lang ferie), se hvor notatene ble flyttet.

  3. Trykk SKIFT+F9 på tastaturet for å synkronisere alle notatblokkene manuelt, og vent til synkroniseringen er fullført. Når OneNote har synkronisert endringene, kan alle se den nye notatblokkstrukturen neste gang de logger på den nye notatblokken.

  4. Lukk den gamle notatblokken. Når du gjør dette, slettes den ikke, men det er med på å forhindre at du går tilbake til den av gammel vane.

Til toppen av siden

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×