Behandle problemer med synkronisering av arbeidsområder i SharePoint Workspace 2010

Viktig: Denne artikkelen er maskinoversatt, se ansvarsfraskrivelsen. Du finner den engelske versjonen av artikkelen her som referanse.

Når du bruker SharePoint Workspace, synkroniseres arbeidsområdedata i Groove-arbeidsområder blant medlemmer ved at alle endringer som gjøres av alle medlemmer, lagres i en loggfil. Størrelsen på denne loggfilen varierer avhengig av hvor ofte arbeidsområdemedlemmer kjører SharePoint Workspace mens de er frakoblet, for å motta endringene til alle medlemmene. Hvis ett eller flere medlemmer av arbeidsområdet ikke kjører SharePoint Workspace mens de er tilkoblet, i et lengre tidsrom (tre uker eller lenger), eller hvis det er mye aktivitet i et arbeidsområde, kan loggfilen bli uakseptabelt stor for andre medlemmer, spesielt i arbeidsområder som inneholder store mengder data (over 100 MB).

Hva skjer når du eller andre medlemmer ikke synkroniserer et arbeidsområde?

Arbeidsområdemedlemmer som ikke synkroniserer arbeidsområdene sine ved å koble seg til, blir "utestengt" fa disse arbeidsområdene. Å bli utestengt fra et arbeidsområde resulterer i følgende:

  • Hvis arbeidsområder sorteres etter status, vises arbeidsområdet under Utestengt i startfeltet.

  • En rød varselindikator legges til arbeidsområdet.

    Synkroniseringsfeilikon som angir at du er utestengt fra arbeidsområdet

  • Hvis du prøver å åpne arbeidsområdet, vises en advarsel om at arbeidsområdet ikke lenger synkroniseres, og at eventuelle endringer kommer til å gå tapt.

  • Hvis du velger å åpne arbeidsområdet likevel, vises kontakten din i arbeidsområdemedlemmet under Utestengt hvis listen sorteres etter status.

Gjenopprette synkronisering i et arbeidsområde

Hvis du har statusen Utestengt i et arbeidsområde og ønsker å gjenopprette synkronisering, gjør du ett av følgende:

  • Last ned de synkroniserte Arbeidsområdedataene fra en annen datamaskin (Hvis du har kontoen på flere datamaskiner) eller fra et annet arbeidsområdemedlem.

  • Be et annet arbeidsområdemedlem om en ny invitasjon til arbeidsområdet. Du kan be om dette ved å sende en melding eller en e-postmelding.

En ny, synkronisert kopi av arbeidsområdet erstatter den tidligere, usynkroniserte versjonen.

Hvis du åpner det usynkroniserte arbeidsområdet, endres navnet på denne versjonen av arbeidsområdet til arbeidsområdenavn (usynkronisert kopi). Denne kopien av arbeidsområdet beholder eventuelle usynkroniserte oppdateringer du la til i arbeidsområdet før du prøvde å løse synkroniseringsproblemet.

Invitere et utestengt medlem til et arbeidsområde på nytt

Utestengt medlemmer vises i listen over medlemmer som "Utestengt" (Hvis listen sorteres etter status). Hvis du vil invitere dette medlemmet til arbeidsområdet på nytt og gjenopprette synkroniseringen, anbefales det at du Opphev invitasjon medlemmet og deretter sende en ny invitasjon.

Merknad: Ansvarsfraskrivelse for maskinoversettelse: Denne artikkelen er oversatt av et datasystem i stedet for en oversetter. Microsoft tilbyr disse maskinoversettelsene slik at brukere som ikke snakker engelsk, får tilgang til innhold om Microsoft-produkter, -tjenester og –teknologier. Ettersom artikkelen er maskinoversatt, kan den inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk.

Utvid ferdighetene dine
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×