Office
Logg på

Behandle en konto på flere datamaskiner

Obs!:  Vi ønsker å gi deg det nyeste hjelpeinnholdet så raskt som mulig, på ditt eget språk. Denne siden er oversatt gjennom automatisering og kan inneholde grammatiske feil eller unøyaktigheter. Formålet vårt er at innholdet skal være nyttig for deg. Kan du fortelle oss om informasjonen var nyttig for deg nederst på denne siden? Her er den engelske artikkelen for enkel referanse.

Du kan vise en liste over datamaskinene der du synkroniserer kontoen, i tillegg til status for kontoen på hver datamaskin. Hvis du vil vise denne informasjonen, klikker du Informasjon i kategorien Fil. Klikk Behandle konto og Kontoinnstillinger, og klikk deretter kategorien Konto i dialogboksen Innstillinger.

Hva vil du gjøre?

Gi nytt navn til en datamaskin

Fjerne en datamaskin med et Synkroniseringsvarsel

Løse synkroniseringsproblemer

Gi nytt navn til en datamaskin

Navnene på datamaskinene der du har en konto, vises i SharePoint Workspace. Du kan endre de oppførte navnene for disse datamaskinene. Nye navn vises i dette vinduet for alle datamaskiner der kontoen finnes.

  1. Merk datamaskinen, og klikk Gi nytt navn til datamaskin.

  2. Skriv inn et nytt navn, og klikk OK.

Til toppen av siden

Fjerne en datamaskin med et synkroniseringsvarsel

Hvis en datamaskin som inneholder kontoen vises et Synkroniseringsvarsel, betyr det at synkroniseres ikke lenger arbeidsområdet dataene på den datamaskinen. I dette tilfellet er beste måten å fjerne datamaskinen, og deretter utføre trinnene for å legge til kontoen til en annen datamaskin (Hvis du fortsatt ønsker å bruke kontoen på denne datamaskinen).

Hvis du vil fjerne en datamaskin, merker du den i listen og klikker Fjern.

Til toppen av siden

Løse synkroniseringsproblemer

Hvis du legger til kontoen på flere datamaskiner, synkroniseres arbeidsområdedataene dine forutsatt at du kobler deg til Internett på alle datamaskinene relativt ofte (minst én gang hver tredje uke). Hvis du er frakoblet for lenge på noen av datamaskinene som brukes til å synkronisere kontoen, stopper synkronisering av data for denne datamaskinen, og et synkroniseringsvarsel vises.

Gjør følgende hvis et synkroniseringsvarsel vises:

  1. Slette den usynkroniserte kopien av kontoen fra datamaskinen der den hører.

  2. Kjør prosessen for å bruke en eksisterende konto på en annen datamaskin til å legge den slettede kontoen på nytt.

Til toppen av siden

Bli bedre på Office
Utforsk opplæring
Vær først ute med de nye funksjonene
Bli med i Office Insiders

Var denne informasjonen nyttig?

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen! Det høres ut som det kan være lurt å sette deg i kontakt med én av våre Office-kundestøtteagenter.

×