Izdzēst lietotāja datus Microsoft Planner

Piezīme.:  Mēs vēlamies sniegt jums visjaunāko palīdzības saturu jūsu valodā, cik vien ātri to varam. Šī lapa ir tulkota automatizēti, un tajā var būt gramatiskas kļūdas un neprecizitātes. Mūsu nolūks ir šo saturu padarīt jums noderīgu. Vai lapas lejasdaļā varat mums pavēstīt, vai informācija jums noderēja? Ērtai atsaucei šeit ir šis raksts angļu valodā .

Lai nodrošinātu, ka lietotājs ir izdzēsis no Microsoft Planner, jums jāizdzēš, viņam Office 365 administrēšanas centrā. Pēc tam, kad lietotājs ir izdzēsts, to telemetrijas informācija tiks izdzēsta Microsoft Planner un savu lietotājvārdu mainīts uz "Bijusī lietotāju". Ja vēlaties dzēst, nevis lietotāja vārdu un telemetrijas informācijas, jums vajadzēs piekļūt attiecīgo plānu un izdarīt manuāli.

Lai izdzēstu lietotāja plānotājs

Office 365 administrators, dodieties uz Office 365 administrēšanas centru un dzēst lietotāju, rīkojoties atbilstoši Dzēst lietotāju no savas organizācijas.

Tas dzēst lietotāju no Azure Active Directory arī. Jums ir 30 dienas, lai atjaunotu kontu pirms lietotāja dati tiek neatgriezeniski izdzēsti.

Svarīgi!: Nejauši izdzēšot lietotāja no Azure Active Directory pirmo reizi, iespējams, nevarēsit eksportēt lietotāja plānus no Microsoft Planner. Pārliecinieties, vai eksportēšana plāni no Microsoft Planner vispirms, ja plānojat arī izdzēst lietotāja no savas organizācijas.

Kas tiek automātiski izdzēsti

Pēc tam, kad lietotājs ir izdzēsts, tās telemetrijas un lietotāja vārdam tiek izdzēsti, šādi:

  • Visas telemetrijas dati netiek izdzēsti.    Tas notiek ikreiz, kad lietotājs ir izdzēsis no Azure Active Directory.

  • Lietotāja vārdu un User.Id tiek izdzēsti.    Microsoft Planner saglabā lietotāja vārdu un User.Id pret TaskUserID. Dzēšot lietotāja, Microsoft Planner saglabā TaskUserID, bet dzēš lietotāja vārdu un User.Id. Nodrošina iespēju Microsoft Planner, lai:

    • Pārdēvējiet lietotāja "Bijusī lietotājam". Izdzēstas visi lietotāji tiks pārdēvēta "Bijusī lietotāju".

    • Glabāt informāciju par "uzdevumu izstrādāto", "piešķirto uzdevumu" un "uzdevumu jāizpilda" sadaļā nosaukums "Bijusī user".

Lai dzēstu konkrēta lietotāja datus

Tā kā Microsoft Planner sadarbības rīks, kurā daudz darba ir kopīgota, lietotāja dzēšana neizdzēš plānus, uzdevumu vai saturu, ka lietotājam, kas ir iekļauti vai atsaucas. Ja vēlaties noņemt vai rediģēt datiem, kas ir iekļauti plānus un uzdevumus, varat manuāli rediģēt plānu.

Lai rediģētu plānus, veiciet kādu no šīm darbībām:

  • Sev grupu, kurā ir lietotāja personas datu atļauju piešķiršana.    Šī ir ļoti noderīga, kad lietotāja dati ir kaut kur lietotāja sevi nav piekļuves.

  • Lietotāja paroles maiņa un pierakstieties kā lietotājs.    Tas ir vispiemērotākais plāni, kas piedalījās lietotājs.

    Svarīgi!: Lietotāja paroles maiņa un pierakstīties kā tās darbojas tikai tad, ja to izdarīt pirms dzēst lietotāju no savas organizācijas.

Kad jums ir atļaujas, vai esat pierakstījies kā lietotājs, varat mainīt vai noņemt jebkuru plānu, uzdevumu vai citu saturu, ko vairs būtu atsauces lietotājs.

Skatiet arī

Lietotāja datu eksportēšana no Microsoft Planner

Paplašiniet savas Office prasmes
Iepazīties ar apmācību
Esiet pirmais, kas saņem jaunās iespējas
Pievienoties Office Insider programmai

Vai šī informācija bija noderīga?

Paldies par jūsu atsauksmēm!

Paldies par atsauksmēm! Šķiet, ka varētu būt noderīgi sazināties ar kādu no mūsu Office atbalsta aģentiem.

×